Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum benm adetim çok düzenli her ay nerdeyse şaşmadan aynı tarihte adet olurum en fazla 1 gün oynar neyse eşim 1 aydır şehir dışında normalde korunarak ilişkşye gireriz neyse eşimle konuşurken geldiğin gün adetimin bitiş günü o gün prezervatif kullanmadan yapalım dedm ama tamamıyla espriydi neyse elimde bunu ciddiye alma dğn gece geldi ve 1 ayın verdiği Özlem’le ilikleye girdiğimiz an saniyesinde boşaldı duşta olduğumuz için hemen o an kalkıp yıkandım ama çok çok korkuyorum sizce gebe kalır mıyım ertesi gün habı almak istedim ama bşr iki arkadaşa sorunca boşver çok çok düşük bir ihtimal o yüzden boşuna o ilacı kullanıpta hormonlarınla oynama sağlıklı bşy degil dedi ve benm gerçekten çok düzenli bi adet döngüm var sizce alıp kullanayım mı yada gerçekten çok düşşk bir ihtimal mi arkadaşım adetin düzenli olduğu şçin yumurtlama dönemin de değildir büyük ihtimal dedi ama çok huzursuzum 1 buçuk yaşında oğlum var
Adet sonrası hamile kalınır mı
Emis Bn adetten hemen sonra Hamile kalmıştım bnce kesinlikle ertesi günü hapını alman lazım temizlenmissin rahim rahat tutma ihtimali yüksek olabilir
Kahvelidondurma hemn sonra dediğiniz benm gibi adetin bittiği gün mü 😳 yani benö adetim 6 veya 7 gün sürer ve dünde 7inci günümdü kanama yoktu be birliktelik oldu siznde. Öyle miydi acaba
- Düzenlendi
Emis evet bnm adetim bitti hemen ertesi günü Hamile.kaldim bnde sizin gibi düzenli oluyorum , yine de siz bilirsiniz hap alıp almamakla , bnmde adetim 7 gün sürüyor
Emis benimde düzenlidir hiç şaşmaz bir kere adet bitişinin ertesi gün kaza yaşadık şükür bir şey olmadı. Tabi her zaman ihtimal var ama şuan çok düşük görünüyor
Kahvelidondurma ayyy çok korkuttunuz beni 😨😨
Emis valla korkutmak değildi amacım ama.onlem.alma.ihtimali varken neden 1 ay sıkıntı cekeseniz adet.olucam mi olmucam mi için içini yicek
Kahvelidondurma kullanınca adet düzeni aylarca bozuluyormuş yan etkileri çok varmış diyorlar o yüzden tedirginim kullanıp kullanmamakta cnm 😰 hani çok çok düşük bi risk ise kullanmasam mı dşye düşündüm fikir almak istedim cnm
Emis Yumurtlama dönemi her kadında standart değildir. Yani her kadın takvime göre yumurtlamaz. Belki adet sonrası hemen yumurtlama olmuş olabilir. Yumurtlama testi kullanmadan ya da kendi vücudunu çok iyi tanımadan bilmek zor.
Gerçekten gebelik istemiyorsanız tedbir almakta fayda var. Evet ağır bir ilaç. Yılda en fazla 2 kere kullanılmalı. İlaçların yan etkileri de herkeste aynı görülmez. Düzensizlik olabilir de olmayabilir de. Kar zarar hesabı yaparak karar almak daha iyi olur.
Emis Ne kadar geç alınırsa etkisi o kadar azalıyor. 72 saat içinde kullanılması öneriliyor genelde.
İlişkiye girdiğiniz gün yumurta akı şeklinde akıntınız yoksa yumurtlama yoktur büyük ihtimalle. Bundan sonraki günlerde yumurtlamanızı takip edin. Kasıklarda hafif sızı ile birlikte akıntı geliyorsa yumurtluyorsunuz demektir. Şüpheniz kalmaz en azından.
Emis ihtimal var tabiki o spermler ne kadar hızlı ilerlemeye çalışıyorlar yumurtaya doğru ben riske atamazdim