TombulHatun Ask_hosmus oooo en güzel iş bende benim kız sizin çocuklarla oynayarak büyür ben eve ekmek getiririm mis gibi görev dağılımı ben varım 😂😂
Ecivicivokke TombulHatun ayy beraber zayıflarız ama arada hainlik yapanlar oluyormuş gördüm yorumlarda 😂😂 zayıflayalim sonra beraber gomeriz güzel yemekleri 😂😂😍🤤🤤
Ask_hosmus TombulHatun kalmasın zaten yada senin kız @Kuzulkurt nın kızı ben, benim oğlanları döveriz😂😂😂
Yasak_elma Eskobar Kesinlikle @TombulHatun @Lavinia_ ve Akrep ’le yaşamak isterdim aynı evde😍💃yasamak istemediğimde varda yazmayayım şimdi kız şey olur🙄🙄
Akrep Nietzsche neyse bende bulaşıkları yıkarım artık😂sizlerde evi geçindirirsiniz En çok oli bana o vibe veriyor 🤑💴💵😂
Miskin2 bitterdelisi24 Aaa onda hem fikiriz, şöyle bir günde olsa keşke imkan olsa bekar olarak ama 😂
TombulHatun bitterdelisi24 kız senin canın sağolsun ama ben taze yemek yapamam ona göre bi gün önce akşamdan yaparım 😂😂
Nietzsche Akrep 😂😂 biz ev geçindirelim sen bulaşık yıka ohh mis bulaşığı makine yıkıyor zaten o yetmez. Çamaşır ve temizliğide al 😂
bitterdelisi24 TombulHatun elin lezzetlidir diye düşündüm ama :) neyse ya hergun dısardan söyleriz bosverrrrrr😂😂