Semaaa06 Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve henüz bebeğime bir isim bulamadık. Bende sizden fikir almaya geldim, erkek bebek işim önerileriniz var mıdır acep? 🙃
dolapfaresi Semaaa06 oğlum ameliyat olacağı zaman odamız da bir bebek vardi ismi Ahlas di çok hoşuma gitmişti
Ecivicivokke Semaaa06 Saf, halis, karışımsız. İyi yürekli, temiz kimse.Kur’anî ıstılahta, Allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul. ♥️ Oglusumun adı Ali Ahlas 😍😍
Gurbetgelini_ Yaman bu isim benim de çok hoşuma gidiyor hatta oğluma koymak istedim ama sonra öğrendim ki Allah’ın ismi imiş..🤲ve o ismi koyamazsınız dediler yani iyi değilmiş
dolapfaresi Cansu12 benim oglumun adı da yamaç ama aynı yıllarda doğan çocukların çoğu yamaç kimse koymasın gari yeter 🤣
TombulHatun Semaaa06 favori ismim asil ❤️ Ata, demir, doruk, davut da güzel isimler iki isim sevmem ben ama asil ve ata yanyana çok yakışıyor. “AsilAta”
00Papatya Ben de 25 haftalık hamileyim bizde isim kararsızlığı içindeyiz ilk ismi Muhammed olacak ama yanına güzel bir isim bulamiyorum bana da yardımcı olursanız 😉🤭🤭