Prensesannesii1 Benim şuan kullandığım hic bir sosyal medya yok hepsini kapatmıştım olsaydı da kesinlikle paylaşmazdım,paylaşanlara saygım var ama ben hiç doğru bulmuyorum yapmamaları gerekiyor heleki bu devirde çok çok yanlış.Hesabım istediğim kadar gizli olsun bir şekilde tanımadigim ekli olmayan dahi görebiliyor. Sosyal medyayı geçtim aile içi yani akrabalara kadar artık dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.Bir akrabamız bana durmadan yeğeninin yıkanirken çektiği pipi fotografını gonderip duruyordu kac defa tersledim bana atıp durma diye ki sadece bana degil numarası olan butun akrabalara gonderiyormus nedenini soruncada yıkanırken cekiyorum ne var bunda diyor,çocuğun annesinin haberi bile yokken kadın cekip herkese atmış.Kadında nereden bilsin kocasının kardesi gelmiş cocugunu yıkarkende banyoda sohbet ediyorlar ama durmadan cocugun tek noktasına odaklanıp fotograflari cekip millete atıyor.Benmi cok ince dusunuyorum bilmiyorum ama evde gelene gidene dahi artık dikkat etmek gerekiyor sırf erkek değil kadınlarda bi tuaf olmuş