Sahra5 Selam kızlar sol gözümde birkaç gündür bi kzarıklık fark ediyorum kenarları da kaşınıyo ama kızarıklık içinde değil üstünde acaba neden ola bilir Ya da ne yapmalıyım
Goat Sahra5 Benim genelde bahar aylarında alerji olur kaşınır belkide buna benzer biseydir.İlaç merhem tarzı doktora sormadan pek kullanma belli olmazda, çayla pansuman yapabilirsin kasintıyı alıp rahatlatır bunun zararı yok doktorda oneriyordu
papatya_ Sahra5 öncelikle kesinlikle kasimamaya çalış çünkü gözü kasidikca retina incelemesi ne neden oluyor bende var ve lazer olamıyorum bu nedenle ,göz doktoruna git canım göz maalesef öyle şakaya gelmiyo
Sahra5 Goat çay denicem bakalım sağ gözüm de kaşınmaya başladı ama kızartı yok ikisini de çayla silerim bakalım
07_antalya Sahra5 aynn canım bende rimelden zannetmiştim hatta senin yazıyı okuyunca mevsimsel diye aklıma geldi
Sahra5 07_antalya ben de rimel zannetmişdim acaba makayjı falan silerkenmi oldu diye sen de yazınca bi rahatladım
Sahra5 07_antalya Allah şifa versin ay benim de diğer gözüm şişdi kaşınıyo o da ikisi de şişdi ben de doktordayım
Sahra5 Popy_ çok hafif arpacık ne bilmiyorum ama böyle sadece bi tarafında değil bu sabab diğer gözüm de şişmiş kaşınıyo alerji dedi doktor
Popy_ Sahra5 hmm kaşıntı kızarıklık belli bi noktada şişlik yada büyüyen kitle varsa bu arpacık yani it dirseği de deniyor halk diliyle öyle değilmiş demekki geçmiş olsun