-Mavi Ehliyet almak istiyorum toplam ne kadar sürüyor eğitim, sınavlar ve bitiş -ek olarak ne kadara aldınız ne zaman aldınız 🙈
Rouge -Mavi bu tamamen sana baglı .yazılı için hazırlanma süren soruları ogrenmene fln.bilgin varsa cabuk biter. araba sürmeyi biliyosan yine sürmeyi de hemen bitirirsn ama yoksa senin performansına baglı. kimisi gec kavrıyor parktır kurallardır sürme vs kimiside hemen .hic sürmediysen direksiyon hakimiyetini kavraman heyecanını yenmen bile 3 dersi alabilir 1 ders 45 dk galiba ha tam tersi direk ilk derste de kavrayan var öyle olursa 2,5-3 haftada onu bile alabilirsin sana baglı
Kullaniciadiyok -Mavi ben almadım henüz kursa yazıldım Nisan gibiydi yazıldım mayısta yazılıya girdim geçtim şimdi pazar günü direksiyon sınavım var inşallah geçerim
Marbled -Mavi Kurs, yazılı sınav, direksiyon sınavı, ehliyetin gelme süreci derken 3-3,5 ay sürüyor. Yakın zamanda kardeşim için bilgi aldım. Ankara’da yaşıyorum. 4 bin civarı dendi.
delibirii -Mavi bu hem kursa hemde sana bağlı. Bazı kurdlar hemen dersleri başlatıp direksiyon sınavını ayarlıyor. Bazıları bekletiyorlar. Kuzenimle aynı anda farklı kurslara yazılmıştık ekim ayında. Sonra memlekete gitme durumumuz falan olunca benim dersler uzamasına rağmen ocakta sınava girdim kazandım. Kuzenimin mart ayını buldu sınava girmesi kurstan kaynaklı. Biraz uzattılar ondan önce sınava girenlere direksiyon dersi verdiklerini söylediler kuzenime geç sıra gelmişti mesela. Ama hergün arka arkaya derse girdi hemen sınava girdi. Benim kursumda mesela haftalık 6 saat alabiliyodum. Çok fazla değişiyo yani ama ortalama 3-4 ayı buluyo biz yazılırken kursa 1500 verdik bide ehliyeti almak için ödenen 1500 civarı bir ücret var
-Mavi Marbled bende ankaradayım taban fiyat 3200 bende 3100 e yazılacağım size sanki biraz çok dememişler mi ?
Marbled -Mavi Benim aldığım fiyatın içinde ehliyet ücreti de var bildiğim kadarıyla. Tanıdık bir yerden fiyat aldım.