Azakmi Eskobar yemin ederim sorsn bana asla yapmaz derim ama ben hiç bir erkeğe güvenmem açıkçası ya fırsat yoktur yada iyi gizliyordur her erkek de yapabilri
Azakmi Eskobar ben yüzümü cevirsem kavga eder gün içersinde sürekli sarılır yardım eder ha bide evden işe işten eve ,saat beşte çıkıyor mesela en geç beş buçuk evde oluyor ,belkide işte izin alıp cikiyordur onu bilemem
Okyanusunkalbi Azakmi bütün yazılanları okudum öncelikle beynine kodladığın benim kocam çok zekidir düşüncesini sil at sonuçta sherlock holmes ile evli değilsin o kadar akıllı olsaydı sen su an böyle hissetmezdin erkekler asla çok zeki değildir sadece çok bencil ve gamsızlar ayrıca söz konusu uçkurları olunca da aptallık derecesinde cesurlar ne yazık ki 🤷♀️ telefonuna bir takip uygulaması kurabilirsin yakalanırım yapamam dersen konum geçmişine bakabilirsin internetten araştır erken boşalmasının sebebiyle fikir yürütme bu konuda kişinin fizyolojik ve psikolojik etkisinin bilimsel bir çok araştırması var her okuduğuna inanma unutma gerçeklerin er yada geç gün yüzüne çıkma gibi kötü bir huyu var ama umarım sen yanılmış olursun kimse böyle bir şeyi haketmiyor
Azakmi Okyanusunkalbi hal ve hareketleri kesinlikle ele verilmez kurnaz bı adam açıkçası adım gibi eminim ikinci bir telefonu var onu nasıl bulacam hiç bilmiyorum peki takip nasıl yapabilirim .hangi uygulamari kullanabilirim bana yardımcı olun gerçekten sindirilmesi zor bir durumdayım varsa çıksın artık,onca fedakarlik yaptım onca şey yaptım bana bunu yapabiliyorsa benim biran önce gitmem gerekiyor
Mirinda Azakmi yani kesin olmayan bir şey sonuçta bilemedim. Ama eşinizin konuşmaları normal değil zaten yok ikinici kadını getireyim yok seni aldatsam böyle olmaz falan aldatmasa bile rahatsız edici konuşmalar bunlar.
Matruskaa Azakmi Arabası varmı. Varsa ıkıncı telefonu arabadadır. E devletıne gur bı bak üstğne kayıtlı bı hat varmı extra hattı varsa orda cıkar baskasınım ğstğne cıkarmıssa hattı zor ıhtımal. Ama eve sokmaz dıye dusunuyorum telefonu araba yada iş yerınde bırakıyor olabılır. Ne zaman senı aldattıgını düşünğyosun mesela işten gecmı geloyor evden dısarı sıkmı cıkıyor
BQuen Azakmi Ben olsam onna fırsat verirdim. 2 hafta sonra annemlere ya da ablama ya da gidebileceğini hangi akrabanız varsa onlara gidip kalacağım ya da işte arkadaşımın düğünü varmış gibi bir iki günlüğüne evde olmayacağımi söylerdim. Sonrasında eve ani bir gelişle bakardım var mı bir şey yok mu diye. Bir de e devlet şifresi var mı elinizde. E devlete Girince üzerine kayıtlı telefon numaraları çıkıyor. Aldatsa farklı bir telefon kullanır demişsin bunu kontrol edebilirsin oradan
Azakmi BQuen kontrol ettim yoktu evet gelecek hafta arkadaşımın düğününe gidecem o zamanw kadar bekliyecem
Ozge49595 Amannebileyim boşanmak istemiyorum bu sabah geldi konuşmak icin telefonu arabada unuttu baktığımda ise binlerce kızlarla konuşmuş çağırmış buluşmuş icki İçmeler vs iyice iğrendim tiksindim midem cok bulandı ama yalvarıyor olsun diye bş sürü aile büyüğü koydu araya olsunlar diye ama benşm gönlüm yok 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Amannebileyim Azakmi komşunuz sizin evden çıktığını net bir şekilde görmüş mü yoksa sallıyor mu pek güvenemedim açıkcası bir yerde okumuştum aldatan erkek eşine daha düşkün hale gelirmiş daha iyimser davranırmış ki aldattığı belli olmasın diye find mu Kids diye bir uygulama var onu telefonunuza yüklüyorsunuz onun bir de karşı uygulaması var onu da eşinizin telefonuna yükledikten sonra belirli bir ücret karşılığında anlık olduğu konumu ve o an telefonda kiminle konuştuğunu ve hatta telefonla konuşmada bile o an olduğu yerden sesini dinleyebiliyorsunuz
Azakmi Amannebileyim eşim onceden de iligili biriydi son zamanlarda aşırı göreve gidiyor geldiğinde çok daha fazla ilgi gösteriyor ya aldatıyor yada özlüyor
Azakmi Matruskaa işten geç çıkmıyor nadiren dışarı çıkar hemen gelir evet arabası var ama iş yerinde de dolabı var ben tam anladigidmda iş yerini kontörlü gideceğim
Ecivicivokke Azakmi yaa aklıma şey geldi benim arkadaşımın teyzesinin komşusu da teyzesine demiş sizin kapıda başka bir kadın ayakkabısı var kocan seni aldatıyor herhalde diye kız da senin gibi korkmuştu ama sonra meğer kadının kendi ayakkabisiymis 🙄 senin komşu da seni taniyamamis olmasın farklı bir sekildeysen eğer
Azakmi Ecivicivokke ben tesettürluyum ama gördüğü açık miş bilmiyorum komşu da biraz fırıldak bı kadın ordanda şüphe duyuyirum