Dorukseren Çok kilo verdim sürekli yiyorum ama eriyorum 15 aylık oğlum var sürekli mememde gece sabaha kadar emer gündüzde acaba bununla bir ilgisi varmıdır napcam ben 44 kilo kaldım ya
Ginger Dorukseren bebegin emmesinden dolayı bende ilk oğlumda öyleydim hiç yemek yemezdi sadece anne sütü onu sütten kestikten sonra hem ben rahatladım oda düzgün yemek yemeye basladi
Eskobar Dorukseren ablamda son oğlunu emzirirken çok zayıfladı hatta memeden bıraktıktan sonrada bayabi zaman alamadı daha yeni yeni toparlanıyor inşallah bende olmaz yoksa bi deri bi kemik kalırım tombiş olsaydım bunları yaşamayacaktım😂😂
Simirna35 Dorukseren bende emzirirken cok kilo verdim 49 50 kiloya düştüm o kadar yememe rağmen gram kilo alamıyordum çökmüştüm resmen :) emzirmeyi bıraktım şuan aldım kilo hatta 4 kilo fazlam var
Matruskaa Dorukseren 😁 aynı bn 45 de sabıt kaldım bnde degısmıyor nanarsam yapayım kabullenmek lazm galıba
Dorukseren Matruskaa tam kabulleniyorum tamam diyorum şükret sonra bi tayt giyiyorum bütün küfürler ağzımda😀
Eskobar TombulHatun tartıya çıktım 55 kilo olmuşum bunun mutluluğunu bilemezsin😢 gözlerim yaşardı 😂😂😂😂
Eskobar TombulHatun sürekli allahım zayıflamak için diyet yaptığım günleri göster bana diye dua ediyorum😂😂😂
PiTi Dorukseren bazı kadınlar emzirirken kilo veriyor canım senin bünyen böyle demek ki ben de emzirirken şişenlerdenim mesela