Dolunayy ZRaporu Ahh bilmem mi🤓 Burçdaşım ,ruh ikizim çok çok kalp✨ ben yüzyüze biriyle konuştuğum zamanda karşımdaki terazi burcunda ise anlıyorum 😅 Karşımdakilerde beni anlıyor fazlasıyla özelliklerini taşıyorum ,senin gibi 🤓
Yasak_elma TombulHatun gene iyi tahmin yapmışım🤔Sen niye bana balık dedin kiz ben degilim ama oğlum balık😂
Rouge Kuzulkurt aslanım kuzum😂🥰kocmussun sen 🤩koc burcu tanıdıklarım hareketliler enerjileri cok güzel canlılar
Kuzulkurt @Rouge yaa nasıl doğru tahmin etmişim valla yorumlara bakmadım 😂😂 şimdi baktım da doğruymuş Aslansın 😂
Rouge Kuzulkurt ya ben tahminleri merak ediyorum iyi sen okumamıssın da tahminini ogrendim😂 tek atttın sende tuttu😂
Rouge Mirinda cok teşekkür ederim 💞temizlik düzen takıntım var evde de kendimde de 😂gelinligi kınalıgı bile yedekleyen tek kişi olabilirim. kücücük kutu cantaya sıgan düzlestiricim var gomlek giydigim zaman cantaya atıyorum kırısırsa diye birde leke cıkarıcı mendil bunlar bir basaklar yapar gerçekten 😂
Kuzulkurt Rouge bende enerjiğimdir ya severim eğlenmeyi ama bu gün enerjim sifir sifir sifir 😫 yarına düzelicem inşallah 😂