Kızlar size birşey danışmak istiyorum eşimin geç uyuyup geç kalkmasından aşırı rahatsızım hem yaşam kalitesini hemde aramızdaki iletişimsizliği çok etkiledi . Uyku ilacı kullanmak istemiyor ben gizlice vermeyi düşünüyorum bugün eczaneden aldım katarax diye bir hap verdi suya karıştırdım ama belli oluyor tavsiye edebileceğiniz farklı alternatifler varmı nasıl belli etmeden içirebilirim
Uyku ilacı
Kaansmom Hic korkmuyo musun ya vücudunda ters tepki yaratır da adama bişey olursa? Ayrica kocan da olsa herkesin hayatina kimse karisamaz😂 Kocam bana gizlice uyku ilaci verse heralde artik uzaktan kocam olur. Bence yapma😂😂
Kaansmom Yaptığın hareketi hiç doğru bulmadım.
Kaansmom melatonin al. Ağızda eriyo vitamin gibi ver
Sokaklambasi canım eczacıya danışıp aldım tanıdık olduğu için kafama göre almadım açıkçası onu yapmaktan bende korkarım 😇
- Düzenlendi
Kaansmom canım ilk önce ez havan gibi birşeyde sonra azıcık su da erit meyvesuyuna kat veya direk ağrı kesici diye ver gitsin 😂ben kullanıyorum alerjim olduğu için alerji ilacı aslında bir yandan da depresyon içinde veriliyor atarax ama uykuda yapıyor eşime de nöroloji sürekli başı ağırıyor diye vermişti ama baya erken ver derim ertesi güne sersem gibi olmasın 😂
Sulu yemegıne corbasına falnda katabılırsın
Angellove2010 dün akşam sürahide 2 su bardağı kadar su vardı ezip karıştırdım biraz bulanıklaştı ama bekledikçe bulanıklığı gitti hepsini içmiş erkende 12-1 gibi uyumuş sanırım bu sabah 10 da kalktı ben şok 😂
- Düzenlendi
Kaansmom Eşiniz kilolu değilse sipraktin şurup verebilirsiniz aşırı iştah açıcı özelliği var ve baya da uyku yapıyor 1 kaşık içtikten sonra yaklaşık 1-2 saatte gözünü açamıyorsun 😂 vitamin veya kilo alman için aldım vs diye içirebilirsin bence
Amannebileyim yok ya 70 kilo yoktur 😒 sorayım bunuda eczaneye 😂
Kaansmom Ha en azından şurubu içirirken aşkım bak iştah açıyormyş falan diye verirsiniz şüphelenmez