Geçen gün rüyamda eşimin koyunde mezarlığın yanında , yol üzerinde bir tane kazılmış boş mezar gördüm . Baktım hiç kimse yoktu , sonra mezarlığın oradaki yolda yururken karşıma yeşil sarıklı bembeyaz sakalli bir dede çıktı . Ermiş olduğu belliydi .
“ O mezar benim , hiç kimse mezarımı yaptırmadı . Benim mezar taşımı yaptır , rahatsız oluyorum ” dedi , ismini de söyledi hatta ve gitti . Sonra uyandım ama ismini unutmuştum uyandığımda … Dün gece de rüyamda yine bir mezarliktaydim . Kapalı olan bir mezar birden göçtü ve kendimi mezarın içinde buldum . Mezarda bembeyaz kefene sarılmış 30 yaşlarında genç bir ölü vardı . Sonra canlandı ve kalktı . Çok rahatsızım azap görüyorum dedi . Kelime - i şehadet getirttim ona , sonra o da bana boş yazısız bir mezar taşı verdi "mezar taşımı yaptır adımı yazdır "dedi ismini de söyledi ve uyandım . Ama yine ismi hatırlamıyorum 🤦🏻♀️ nedir bu rüyaların anlamı ? Neden rüyamda sürekli birileri benden mezar taşı yazdirmami istiyor ? Rüya tabirinden anlayan hocalarimiz varsa yorumlarsa çok sevinirim . Mom’da paylaştım hassas içerik etiketi eklememe rağmen post kaldırıldı burada da kaldırılmaz inşaAllah büyü bile konuşuluyor sonuçta burada …