Geçen gün rüyamda eşimin koyunde mezarlığın yanında , yol üzerinde bir tane kazılmış boş mezar gördüm . Baktım hiç kimse yoktu , sonra mezarlığın oradaki yolda yururken karşıma yeşil sarıklı bembeyaz sakalli bir dede çıktı . Ermiş olduğu belliydi .
“ O mezar benim , hiç kimse mezarımı yaptırmadı . Benim mezar taşımı yaptır , rahatsız oluyorum ” dedi , ismini de söyledi hatta ve gitti . Sonra uyandım ama ismini unutmuştum uyandığımda … Dün gece de rüyamda yine bir mezarliktaydim . Kapalı olan bir mezar birden göçtü ve kendimi mezarın içinde buldum . Mezarda bembeyaz kefene sarılmış 30 yaşlarında genç bir ölü vardı . Sonra canlandı ve kalktı . Çok rahatsızım azap görüyorum dedi . Kelime - i şehadet getirttim ona , sonra o da bana boş yazısız bir mezar taşı verdi "mezar taşımı yaptır adımı yazdır "dedi ismini de söyledi ve uyandım . Ama yine ismi hatırlamıyorum 🤦🏻♀️ nedir bu rüyaların anlamı ? Neden rüyamda sürekli birileri benden mezar taşı yazdirmami istiyor ? Rüya tabirinden anlayan hocalarimiz varsa yorumlarsa çok sevinirim . Mom’da paylaştım hassas içerik etiketi eklememe rağmen post kaldırıldı burada da kaldırılmaz inşaAllah büyü bile konuşuluyor sonuçta burada …
Hoca olanlar, ilim bilgisi olanlar- rüya(hassas i.)
taricat çok etkilendim.. ben de çok güzel rüyalar görürdüm hacca gittiğimi kabenin etrafını tavaf eden insanları görürdüm bu tarz rüyaları anlatmamak gerekirmiş sonra bir daha göremedim anlattığım için. Nacizane tavsiyem bi cami hocasına felan mı sorsan acaba burda herkes görür ve bir daha göremezsin belki birileri senden yardım istiyordur ciddi anlamda