Kızlar selam. 3 senedir evliyiz, 1 senedir yurt dışında yaşıyoruz. Eşim geçnliğinde bu ülkede çalışıyordu taa o zamanlar buranın vatandaşlığını almıştı. Sonra biz evlendikten sonra işini bırakıp vatana döndü orda çalışmaya başladı. Geçen eylülde ise birlikte eşimin vatandaşlık aldığı ülkeye taşındık birlikte nerdeysr 1 sene olucak. Şimdi eşim 1 aydır kafamın etinu yiyor ki, dönelim kendi memleketimize sen kalırsın ben yine gelirim.. _ “ Allah Allah hayırdır, ben neden kalıyorum sen tek dönüyorsun”- diye hep tersleniyorum eşime. O da susuyor cevap vermiyor. Geçenlerde de öğrendim ki ben dönersem vatana eğer yolda 5 yıl sınır dışı edilebilirim. Eşim bunu biliyordu saklıyordu benden. Beni ikna edip ülkeden sınır dışı yaptırmak istiyorki bir daha dönemiyim o da yanlız yaşasın yurt dışında. Çıldırıcam kaç gündür. Ay bide kendisine söylüyorum“ Ben gelemem yolda sınır dışı edilirim vatandaşlığım yok burda”- diye,, pişkin pişkin sırıtıp“ olsun kalırsın orda ben ara sıra gelirim yanına” sinirden ölücem. Bunun maksadı ne acaba? Akıl fikir verin lütfennn
Eşimin maksadı ne acaba?
HollywoodPink hangi ülkede yaşıyorsun? Ona göre soru soracagım😁
HollywoodPink tovbe
Bence net bir şekilde sizden sıkılmış ve kafa dinlemek için sizi yanında istemiyor. Yaşadığı ülkeye gidemeyeceğiniz için rahat bir şekilde dost hayatı da yaşabilir. Biraz niyet okuma gibi oldu ama benim fikrim böyle.
HollywoodPink bekarlık özleyen gece alemleri için can atan karım da cepte köşede dursun diyen aldatan yada aldatma yolunda baya yol kateden erkek tipi. Bunun bir üstü yatakta basmak . az telefonunu karistir bulursun.
Yokdahanelerrr yokdahanelerrrr😁😁😁😁😁😁😁
HollywoodPink bence bayağı açık sizi istemiyor rahatça aldatabilmek için gönderiyor 😒
Yokdahanelerrr gözünü oyarım onun, rüyasında görür o gece hayatını. Aha da siddin sene burdayım gitmiyicem
HollywoodPink kısacası sizi gönderip rahat rahat karı kızla dolasicak sizin ruhunuz duymiycak duysanız bile hiçbir şey yapamiycaksiniz
oylesinebirileri bende öyle düşünüyordum😏
- Düzenlendi
HollywoodPink ara sıra yanina neden geliyomus onu sor bence
1bbby sorunca cevap veremiyor sırıtıyor
HollywoodPink ozaman soyle soyleyin bence ara sira yanima gelmen icin bir sebep yokki. Sana ihtiyacim yok para gonder yeter de. Bakalim ne diycek bence cok guzel birdamara basma sekli. Kesin cevap alirsin😁
1bbby İyiymiş sorucam yine konu açılınca😁
HollywoodPink sen parayi yolla bende burda guzel rahat genis bir hayat yasayayim de abart iyice. Kiskansin. İcine kurt düşşün. Sonrada seni yanliz birakamasin😊
1bbby güzel fikir teşekkür ederim🥰 Tepkisi ne olucak acaba😃
HollywoodPink belli belli seni istemiyor ve senden kurtulmaya çalışıyor istenmediği yerde kalma bence 😔
HollywoodPink öyle çok şey çıkar ki bu anlatımızdan ve biri bile masumane değil, bilemiyorum da yanlış bir yol izliyorsunuz sizi net bir şekilde istemeyen üstüne bide sınır dışı ettirmeye çalışan adamın yanında ısrarla kalarak.
Ben olsam kıyamet kopmuştu. Sabrınız takdir edilesi 😒