Deleted_1 Rouge canımsın🌺🥰ben kötü insanların mutlu olmasını istemiyorum ya inşallah bi gün onu da biri boynuzlar görür günü
Rouge Deleted_1 sende canım♥️🥰 boynuzlandı zAten o yüzden boşandı en son hatta adam onun esyalarını da aldı paraları da kactı kadınla yedi
bitterdelisi24 Bsrkaya o kadar cokk para ıcın kendınden yaşça büyükle evlenen :( üzülüyorum valla .. gercı bu zamanda da hersey para oldu 😂😂
Rouge Deleted_1 aminnnn bu once olmus ama hic vicdan yok basıma geldi ben yapmıyım yok ne diyelim amin kuzum🙏🌸
Buzlulimonatam Sevdalugunhicsarmadi büyük konuşmuyorum canım tekrar ediyorum imkanım varsa bi Samiye bile düşünmem giderim bazı kadınların imkanları yok aileleri arkalarında değik onlara asla lafım yok ama ailen seni çocuğunla baş tacı ederken neden bu kadar kadınla yatmış adama katlanasın bu kendine saygısızlık olur
Buzlulimonatam Rouge kız kadına üzülüyorum bi yandan senin anlatma biçimine gülüyorum bi yandan Allah seni güldürsün hep emi 😁😁
Buzlulimonatam Mucize2 yani ben hep derim erkek milleti veya kadın milleti yapacak olan varsa düz duvara Gine yapar ama kadının da elinde imkan varsa kendisine saygısından o adamın yanında durmayacak
Buzlulimonatam Sahra5 bende öyleyim yA örnek başla bi kadına baktığını görsem bile soğurum aklımdan çıkmaz
Buzlulimonatam shine zaten karakterli insan yapmaz bunu bilen kadın erkeğin yaptığı gün anlar ne kadar karaktersiz zayıf bir insan olduğunu ama kazın temsen başka kadınları suçluyor kocam hevesini alacak onlar konuşmasın diyor