Cerver6 Kuzulkurt 3 ihlas 1 Fatiha okuyup Ethem efendinin ruhuna gönderin arkadaşım hep bunu yapar ve ile yarıyor gözümle gördüm 🙂
Kuzulkurt Cerver6 okudum ama bulamadım belki sonraki günler bulurum 🥺 Çalınan eşyalarda bulunuyor mu ki?
Tire35 Kuzulkurt evet hocaya vs gitmelik bi durum değil ibrahim ethem kabede yatan gönder kaybımı göndereyim fatihanı diyorsunuz kaybınızı bulduğunuzda da ibrahim ethem hzlerinin ruhuna nir fatiha okuyup bağışlıyorsunuz
Kuzulkurt Tire35 2 rekat namaz kıldım duasını okudum sonra 3 ihlas bir Fatiha okudum ve salavat getirerek aradım ama malesef bulamadım. Eğer bulursam 7 Fatiha okuyacam ruhuna 🙏
Kuzulkurt Deleted_1 mutfak dolabının altında 🥲 Ve daha önce bakmıştım, yemek yaparken içimden bir ses oraya bak dedi bir baktım ordaymış
Marbled Kuzulkurt Gözün aydın 😊 Sen böyle anlatınca benim de aklıma evi taşıdıktan sonra evlilik cüzdanını bulamamam, günlerce arayıp kaybettim diye üzülüyorken birkaç ay sonra rüyamda yerini görmem geldi. 😄 Defalarca baktığım yerden çıkmıştı.
Kuzulkurt Marbled teşekkür ederim 🥰 Gerçekten nasıl olur anlamadım birde hiç görünmeyecek yerde değildi şöyle göz ucuyla da bakılsa görünürdü 🤭
CilekliVotka Kuzulkurt ay ben size duaları yazacaktım Kusura bakmayın nolur unutmuşum malum 2 küçük çocuk 🤷🏻♀️ Bulduğunuza da çok sevindim lütfen kusuruma bakmayın 🙏🏻💋
Seymanursevencan Kuzulkurt arkadaşlar ben senelerdir ibrahim ethem duasını okuyorum ve en fazla 2 gun içinde o eşyam bulunuyor. Dua şöyle: İbrahim ethem kürkünü dikem eğer (kolye)mi bulursam sana bir fatiha 3 ihlas şerif okuyacagım. Amin. Ve buldugunuzda okumanız lazım. Kolye yazdıgım yer onemli degil o eşyanızı söylüyorsunuz
Kuzulkurt Seymanursevencan ben de o şekilde okudum ama aramadan önce 3 ihlas 1 Fatiha okudum daha sonra ruhuna 7 Fatiha bağışladım 🙏 Teşekkür ederim 🌸
Nurella_ Kuzulkurt YouTube da bi video var kayıp eşya yaz çıkar zaten adamın yaptıklarını uygula sonra dediklerini yap hemen buluyorsun. Benim bileziklerim, yüzüğüm, param hep kayboldu evde onu yapınca anında buldum.