Betul66 Yok hayır sadece herkesin mutluluğuna ortak olmak istedim 3 sene sonra anneliği tattım bende 😊😊
Mavii__ Betul66 insallah bizlere de nasip olur, beklemek , arastirmak gercekden zormus. Daha ben yeni basladim bide. Rabbim herkeze anneligi tattirsin insallah. Bebegi olanlara hep diyorum nasilda guzeldir o duygu diye 🥹
Betul66 Mavii__ inşallah 🥰 Allah’ım gönlüne göre versin canım benim 😘 ama fazla takma benim hiç bir sorunum yokken 3 senede oldu ne zaman olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay hamile kaldım vücut kendini hazır hissetmesi gerek
Mucize2 Mavii__ 3 gün ilişki yeterli değil yumurtlama adetten ortalama 15 gün sonra oluyor yani aslında şuan yumurtluyor olabilirsiniz eğer düşünüyorsanız adet gününe kadar bir gün arayla birliktelik olmalı yada benim gibi yumurtlama testi alın onunla yumurtlama günlerinizi bulun ve değerlendirin ben çatlamadan 9 gün sonra öğrendim kızımda yani adetime 6 gün vardı
Mentug22 Mavii__ benim adetime 2 gün kala erken gebelikte silik çıktı şuan adetim 3 gün geçti açık eczane bulamadım yarın test alıp yapacağım 😍 sizin de inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin , benim de kasık agrım aşırı çok ve göğüs ucumda kararma var kasık agrım 4 5 gündür var ama