Buzlulimonatam sosyolog1kadin benim herifte kıyımda köşede binlik paraları unutur ama benim dediğim yanlış bi kelimeyş yada hareketi beyninin yarısına kazır ki unutmasın dşye
Nurella_ Buzlulimonatam kaynanama abla görümceme anne demiştim😂 görümceme çaktırmamak için abla anne yarısı nede olsa diyip sıyırmıştım çünkü dalga geçiyor sonrasında😂 kaynanamda sağol kardeşim demişti😂
Buzlulimonatam taricat evet o andaki sessizliği tahmin bile edemezsin anlamadığım bşr dünya insan nasıl da hemen kötü söz duyunca çığları çıkmayıp bana baktı yerin dibine girmek istedim yaa🥲😂
burcuu2203 Kötü bi gün geçirmiştim moralim bozuktu aslında ama birkaç tane yoruma kahkaha ata ata güldüm 😂😂 Allah’ta sizleri güldürsün kızlar 😍
Pink-pink2 Buzlulimonatam Ay benimkide çok fena kuaförde çalıyordum pens alınacaktı malzemeci geld kapıya vurdu ama nasıl yoğunuz ada bişey alıcakmısınız abla dedi penis alıcaz dedim 😂😂😂 tamamen dil sürtüşmesi sonra adam suratıma baktı pens abi pens alıcaz dedim veriçdi gitti 😂😂😂
Guliyare Buzlulimonatam bende takip ediyorum o senmisin bende fake hesap açıp sozluyken eşimin yedi sülalesine söven benim