Kizlar iki seneye yakindir sag burnumun yaninda ufacikk bi kirmizi nokta vardi binevi sivilceye benziyor ama son bi senedir iyice gitgide kizardi.

Gecen hafta genel doktora gittim ve kiraz hemanjiyoma benziyor , kötu huyluya benzemiyor dedi ama cildiyeciye yönlendireyim dedi. Yasadigim ulkede bir allahin cildiyecisine gitmek 2 ay beklemek demek 🥲 Önumuzdeki ayin sonunda ise memlekete tatile geliyorum bir aylik.
Dusundugum sey ise , özelde parayi basip bir estetisyen doktora gidip lazerle yaptirsam mi? Adam adi ustunde estetisyen doktor dermatoloji degil (estetik islemler yapiyormus) ama anliyormus sözde bu islerden. Bi kac yerde yaz vakti gunesin etkisiyle pigment izleri kalir sonbahara biraksaniz daha iyi olur dediler. Ama tatile mis gibi noktasiz ciltle baslamak istiyorum.. önumuzdeki aya kadar duzelir mi ki lazerle bu ara yaptirsam yoksa ..
Yoksa beklesem mi sonbahari, dermatoloji adam akilli baksa (iyi huylu mu kötu huylumu vs) ve ona göre aldir veya aldirma mi dese..?
Ahhh öyle görunur yerde ki, sizce ben mi abartiyorum? Makyajla da tam kapanmiyor ..
Benmi abartiyorum sizce ama gercekten yuzun ortasi yaa. Napiyim kizcelerrrr kafaya öyle taktim kiii