Kızlar selam Allah nasip ederse hamileyim bebek hazırlıkları yapıyoruz park beşik mi ahşap beşik mi Çok kararsız kaldım tecrübeli anneler olarak önerilerinizi paylaşırmısınız 🌸
Hamilelik 🤰 alışveriş 🛒
merve_00 ikisi de değil, en güzel yer yatağı 😂😂 şaka maka 2 oğlum var ikiside beşik sevmedi sevdiremedim Bi türlü yerde yatıyoz 😂😂
Ask_hosmus aayy sorma yaa. Bizde 9.5 aylığız beşiği bıraktık benim yatağa talip kendilerii 🤦🏻♀️ oradan da 3 kere düştü mecbur yer yatağı yapicam bende alışır mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ bugün ilk denememizi yapicaaz bakalım 😚
Ask_hosmus ahahaha bir de böyle durumlar var demi şu mu bumu derken hiç birisi olması😂
merve_00 ben ahşap beşik almıştım 9 aydan sonra kafasını çarpıp uyandığı için yer yatağına geçiş yaptık. Ama ikisi arasından illa biri olacaksa kesinlikle park yatak. Çok daha kullanışlı oluyo
Park beşik benim önerim ahşah beşikte bebek biraz büyüyüp hareketlenince gece ani hareketlerde kafasını vurabiliyo kızımı park beşikte büyüttüm 6 7 aya kadar üst kısımda sonrada alt kısımda yatırdım çok rahattı tek söyleyeceğim sallanabilen park beşik alın sadece nasipse 4. Bebeğimede park beşik alacam
Annesivekizi teşekkür ederim sadece park beşik daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar fakat bakıyorum genelde 70 × 110 falan hani yenidoğan içinde ideal mi onu bilemedim açıkçası
Ruzgarin_kadini teşekkür ederim öneriliriniz için 70× 110 falan genelde ölçüler yenidoğan için uygun mu peki sizce ? 🌸
merve_00 ben ilk oglumda heveslik ahşap beşik almiştim, ama bir kere bile yatmadi, sevmedi, yatakta eşimle benim aramda yatiyordu hep, sonra kızıma hamile kaldim, kızım ahşap beşigi sevdi, ögle uykusunda besikte yatiyordu ama gece emerek uyudugu icin kızımda yatakta bizimle yatiyordu, 2 sene aynı yatakta 4 kişi yattik 😂ogluma yer yatagi yaptim ,uyudugunda yer yatagina yatiyordum, kizimi da uyudugunda beşige atıyordum ama sabah kalktigimda bi bakiyorum ikisi de yatakta yanimda yatiyor 😅😅 oglum 3 yaşina girdi daha yeni odasini ayırdık, kızimda beşiginde yatiyor artik 🙂 her bebek beşik sevmiyor ama seninki de sevmeyecek diye birsy yok, belki sever.
merve_00 benim sepet beşik hevesim vardı aldım çok severek kullandm 8 aya kadar 9 aylıkken odasını ayırdım arkadaşım tahta karyola vermişti 1 ay yattı kızım 10 aylıkken karyoladan düşünce ertesi gün hemen park yatak aldım 15 aylık şuan o rahat ben rahat çok memnunum
merve_00 uygun genelde öyle oluyo zaten ölçüler ben kalıcı olarak türkiye ye döneceğim için kızımın beşiğini burda bi arkadaşıma verdim ahşap beşiği vardı kafasını vuruyordu sürekli o yüzden ona verdim 2 yaşında birazda tombik bi kızı var 20 kilo çok rahat yatıyo 70×110 ölçülerindeydi beşik yenidoğan zamanında zaten üst katı kullanıyosunuz 2 kademeli oluyo park beşikler
Ruzgarin_kadini kaç yaşına kadar kullanabiliyor
Eskobar 2 3 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabilir kuzum
Ruzgarin_kadini ön tarafı açılıyormu ahşap beşikten vazgeçmek üzereyim😂😂
Eskobar park beşiklerdede fermuarlı yada asansörlü olarak açılanlar var kuzu sen anne yani beşik istiyorsun anladım ama bebek büyüdükçe normal beşik olarak kullanmak zorunda kalacaksın ve bebekler kendileri dönmeye başladığında ahşap yerlere başını vuracak uyanacak istenmeyen kazalar olacak o yüzden en iyisi park beşik bana göre
Eskobar
Hem anne yani olabiliyo alt katı kullanırkende penceresini açabiliyorsun bunlarda da var yani ahşahtaki fonksiyonlar
Eskobar
Yenidoğan dönemindede böyle kullanabilirsin istersen asansörlü önü iniyo çıkıyo 🤭🤭