Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kan testi yaptım 20.340 çıktı sonuç acil de yaptım gebelik görünüyor dedi doktor.. Ultrason da ne zaman görünür ve kan testin de yanıltma payı var mıdır çok tedirgin oldum içimi rahatlatacak bir şeyler söyler misiniz..

Kan testi yanılmaz diye biliyorum ultrasonda 5 haftalıkken gözükür ama değerin 2 bini geçtiyse gözükğr zaten

Yusbar geç döllenme olmuş belliki daha çok yeni gebelik 4 5 hafta beklersin galiba biz 5. Haftada keseleri görmüştük

Yusbar hayırlı olsun gebelik oluşmaya başlamis keseyi gormek için en a 4 bin olması lazım o değerin. şu an kadın doğuma gitsen de bir şey değişmez. sen sağlık ocağında kan ver 2-3 gün ara ile artık düzenli olmalı onu takip edersin.artinca da Dr ye gidersin

Yusbar benim 15.000 değerle kesem gözükmüştü ultrason canım. Tebrik ederim ☺️

Yusbar valla kızımda ilk tecrübesizlikle nerdeyse her hafta gittim doktora 3 haftalıkken öğrenmiştim oğlumda hiç acele etmedim 7.haftasını bekledim 3-4 gün kan verdim yükseliyor mu diye düzenli artınca bekledim 7.haftada hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını duydum hiç erkenden gidipte kendini strese sokma kese göründü bebek yok bebek var kalp atışı yok diye diye her hafta çağırıyor o yüzden kendinizi hiç üzmeyin bekleyin 3 hafta öyle gidin

Mucize2 Dr dedi şuan 3 haftalık görünüyor ultrasona gitsen de görünmez ama benim ilk oldugu için biraz tedirgin ve sabırsızım 😑

Yusbar Bu referans değerleri değişiyor ama genelde 10.000den sonra kese görünüyor canım ama dediğine bakılırsa geç bir döllenme olmuş , kan sonucu yanılmaz tabi betan artar düşer o ayrı merak etme eğer dediğin gibi değer 20.000 deyse kese oluşmuş demektir 🌸 yani yavaştan randevu ayarla bence 🌸

Yusbar degerin 20 civari yani 20 binlerde değil 2 hafta sonra gorunur

Edo 20 bin değil bence 20.340 ve çok yeni demişti doktor 🌼

• Edo bunu yanıtladı.

Yusbar Ooo çok erken yakalamışsın kuzum biraz daha bekle o zaman bende 150 de öğrenmiştim doktorum 2 günde bir kan vermemi istedi artış nasıl gidiyor diye eğer 2 günde bir 2 katı ve üstü artıyorsa çok iyi demişti ama şu an çok yolun başındasın sonuçtan itibaren 1 hafta sonra falan kan vermeye başlasan denk gelir diye düşünüyorum artış düzenli olursa 🌸

Edo 2 gün sonra kan ver dedi yarın vericem bakalım ne kadar artış olmuş

• Edo bunu yanıtladı.
                • Edo bunu beğendi.

Yusbar kan vermeye biraz erken başlamışsın ama olsun hem için rahat eder 2 haftaya 10.000 değerlerini görür ve keseyi de görürsünüz inşalalh bizleri de haberdar et ❤️

Edo çok sabırsızdım erken verdim kanı umarım sağlıkla ilerleriz mutlaka yazıcam çok teşekkür ederim 😇

• Edo bunu beğendi.

Yusbar boşuna gitme gözükmeyecek daha çok stres olacaksın düzenli kan ver sağlık ocağında artışına bak ona göre 3-4 hafta sonra gidersin

Yusbar beta hgc değerinin 1500 üstü olması lazım birde sağlıklı gebelikse 2 günde bir 2 katına çıkması lazım