Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kan testi yaptım 20.340 çıktı sonuç acil de yaptım gebelik görünüyor dedi doktor.. Ultrason da ne zaman görünür ve kan testin de yanıltma payı var mıdır çok tedirgin oldum içimi rahatlatacak bir şeyler söyler misiniz..
Kan testi sonucuma bakar mısınızzzz?
Kan testi yanılmaz diye biliyorum ultrasonda 5 haftalıkken gözükür ama değerin 2 bini geçtiyse gözükğr zaten
Yusbar benim 15.000 değerle kesem gözükmüştü ultrason canım. Tebrik ederim ☺️
Yusbar valla kızımda ilk tecrübesizlikle nerdeyse her hafta gittim doktora 3 haftalıkken öğrenmiştim oğlumda hiç acele etmedim 7.haftasını bekledim 3-4 gün kan verdim yükseliyor mu diye düzenli artınca bekledim 7.haftada hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını duydum hiç erkenden gidipte kendini strese sokma kese göründü bebek yok bebek var kalp atışı yok diye diye her hafta çağırıyor o yüzden kendinizi hiç üzmeyin bekleyin 3 hafta öyle gidin
Pullubiber teşekkür ederim 😇
Yusbar Ooo çok erken yakalamışsın kuzum biraz daha bekle o zaman bende 150 de öğrenmiştim doktorum 2 günde bir kan vermemi istedi artış nasıl gidiyor diye eğer 2 günde bir 2 katı ve üstü artıyorsa çok iyi demişti ama şu an çok yolun başındasın sonuçtan itibaren 1 hafta sonra falan kan vermeye başlasan denk gelir diye düşünüyorum artış düzenli olursa 🌸
Yusbar beta hgc değerinin 1500 üstü olması lazım birde sağlıklı gebelikse 2 günde bir 2 katına çıkması lazım