Monarossa06 Aynı kişi ile evlenmek isterdim görücü usulü ile evlendik gram sevmemiştim ama şimdi çok şükür Allahın sevdiği kuluymuşum diyorum hamdolsun :) herkese yuvasında mutluluk huzur eksik olsjn inşallah@“OxyGenn”#p672087
Littlepanda İsterdim tabiki 💗 sadece bu dünyada değil Allahım ahirette de birlikte olmamızı nasip etsin 💞 Rabbim herkesin yuvasına huzur,mutluluk,sağlık ve bereket versin 🌸
Birmelekannesii OxyGenn Bir daha dünyaya gelsem evleneceğimi sanmıyorum 😂 Ama evlenirsem de yine eşim olsun isterdim..
Anonimhatun OxyGenn valla dünyaya bir kere değil 1000 kere gelsem gene eşimle evlenirdim 🥰 nasıl bir sevap işledim ki karşılığında eşimi nasip etti bana 🤲🏼 Her gün daha da çok seviyorum hatta eşimin kopyasını doğurdum o kadar seviyorum hayatim da iki tane olsun istedim 😂🤭
Dilarra OxyGenn hayır imkanım olsa şimdi bile boşanırdm annesi babası nenesi kardeşi sülalesi batsın onaların yüzünden evliliğim cehennem den beter
Fairytalee OxyGenn kafamı kullanıp eşimin ailesiyle birlikte(altlı üstlü)oturmayı kabul etmeseydim yine eşimi seçerdim ve şuankinden daha mutlu olurduk eminim ki
2minikmucize @“OxyGenn”#p672087eşim değil hiç bir erkeğin kahrı çekilmez🤣şimdi kimse evlenmiyor tanıdıklarım ha bu Halimede şükür sadece evlatta iyiki deniliyor 😃