Kızlar saçlarım ombreli 4 aydır. Renginde turunculaşma falan yok memnunum ve gri tonları sevmiyorum. Arkadaşlarım da kullan daha güzel olur diyorlar. Sizce kullanmalı mıyım

Masalmomm ben bir ara kullandım. Saç yapısından mı nedir bilmiyorum ama benim saçlarımı kurutmuştu. Zor taranıyor ve sürekli döküldü. Kullandığın zaman evet güzel bir renk tonu veriyor ama saçlarımı mahvetti. Kullanmayı bırakmıştım. Herkesim bir olmaz sonuçta denemekte fayda olabilir

arman evet bende internette yorum okurken böyle biseye rastlamıştım. Sanırım mor şampuanlarin çoğunda var bu kuruluk

Masalmomm ben mehmet tatlı mor şampuan kullanıyorum fiyatı diğerlerine göre yüksek ama gerçekten tek kelimeyle mükemmel uzun sürede gidiyor

Masalmomm onu kullanmadan önce saçım keçe gibiydi taranmıyor yıkanmıyor açılmıyordu rengine diyeceğim bişey yok cok cirkindi kullanınca azda olsa kendşne geldi saçlarım açıldı yumuşacık oldu 😂

Kullandım çokta mükemmel değil bence bana göre her kullandigimda saçlarım keçe gibi olurdu rengine gelirsek çok az renk kırıyor bence saçlarımı normal sariydi turuncu olurdu yikardim cok az sarilik verirdi belli bazi yerlerinde kalirdi turunculuk buyuzden sıkıldım ve koyu saça geçtim ve aşırı dökülme yapiyordu

Masalmomm mor sampuanini kullanmadim ama mor sac kremini kullandim ve cok memnun kaldim 1 tane daha aldim hatta herkes sacimi yeniden boyattigimi sanmisti

Masalmomm aman aman 🙈🙉 tamam renk konusunda tonda düzeltme oluyordu da benim saçıma çok zarar vermisti. Çitişmiş gibi oluyordu saç şekil almayı geçtim parmaklarım bile saç arasında kaliyordu akmıyordu aşagı kadar dökülmeside cabası. Ben ilk başlar saç açıcıdan kaynaklı yiprandı diye dusunuyordum sonra dikkat edince nezaman mor kullansam aynı durum oldu bırakmıştım.