Merhabalar hemen hemen 5 gündür eşimle aramız bozuk bi tartışma bitiyor biri başlıyor hem haksız hemde hiç bişey yokmuş gibi davranıyo buda benim en nefret ettiğim huyudur kavga ederiz ihityacı gelir barışmak için takla atar ama ona bozukken içimden hiç gelmiyor aksine tiksiniyorum gibi bişey oluyor geçen gün bi adım attım ağrım oldu çocuk uyandı yarıda kaldı yine kavga ettik başka bi sebepten biraz büyük bi kavga neyse soğudum biraz uzaklaştırıyor kendinden neyse dün akşam yine yaklaştı bırak ben duş alcam dedim ciddimisin dedi evet istemiyorum dedim duşa girdim çıktım yattım sizde küsken reddediyormusunuz acaba hani hiç içimden gelmiyor ya kötümü yapıyorum ki

ddbbee_5 bizim küslüklerimiz hiç öyle günlük sürmez ama ortada bir tartışma varsa sevişerek değil de konuşarak tatlıya bağlanmalı ilk önce ondan sonra ilişki olur ben küssem sorunu çözene kadar ilişki yaşamazdım

ddbbee_5 küslüklerimiz öyle günlerce hiç sürmedi neredeyse 1 saati bile geçmedi ya ben ya eşim sakinlesince konuyu açar konuşuruz neyse derdimiz anlatırız çözeriz konu kapanır ama senin dedigin gibi gunlerce konusmayıp küs kaldıktan sonra bide bunun ustüne bisey yokmus butun sorunlarımız bitmis gibi kalkıp yanaşmam istememde.bu işten önce oturda sorunlarimizi konusalim cozelim derdim yani

TombulHatun evet bizimde 1 gün sürmüyor uzuyor yani konu hakkında konuşurken bile geriyor beni sanki hep ben suçluymuşum hep ben tartışma başlatıyormuşum gibi yapıyor bunun üstünde istek varsada istemiyorum hadi yaşayalım sonra küslüğe devam ederiz diyor sinirim 1500 artıyor sırf o iş için yanaşıyor gibi kendimi kullanılmış hissediyorum

Goat bizim günlerce sürüyor çünkü hiç hatasını kabul edip özür dilemesini bilmez eskiden ilişki sırasında barışırdık bişey olmamış gibi devam eder sonra konuşur anlaşırdık ama insan gün geçtikçe anlıyor sanki sırf ilişki için yanaşıyor gibi kullanılmış hissediyorum yani kendimi ha isteği olmadığında kavgalı olduğumuzda gram yanaşmaz buda var e öyle olunca bu sefer bende kendimi çekerim yani

• Goat bunu yanıtladı.
          • Goat bunu beğendi.

ddbbee_5 haklısın yani davranışı çok sinir bozucu işi varken canim cicim yokken öte git burda nerde saygı nerde değer

Goat aynen yok yani gerçekten kötü hissediyorum kendimi ilerde ne olur bilmiyorum ama bu ilişkiyi zedelermi acaba çünkü çocuktan forsat zor buluyoruz e tartışma oluncada kaldık öyle yani amaaaan ne bileyim ya yapmadan önce düşünücekti demi

• Goat bunu yanıtladı.

ddbbee_5 Bızdede öle uzun küslük almıyor ya sabah küsüyoz öğlene barısıyoz sonra yıne küsüyoz 😁 Ben trıp ınsanı degılım pek. Bu sekıl haksızken üste cıkmaya calısırsa onu yok sayıyorum ben o yokmus gbı davranıyorum dönüp dönüp o sarar bana ılle bıyerden konu acar konusmaya calısır bu sekılde yapmazsan kendı trıp yapıo moda gırıyo hıc ugrasamam valla erkegın trıbi cekılmıyo.

ddbbee_5 işte suan sizin sorununuz cinsellik degil .yanlış yerden cozmeye bakıyosun ,yanlıs konuyu düsünmeye baslamıssın. senin cozmen gereken sorunlarınız .cinsellikte nerde kötü yapıyorum degil ,neden böyleyiz? sorunumuzu nasıl cozeriz ?reddetsemmi etmesem mi degil konu. yoksa daha da büyür bir bakmıssın evlilik kalmamıs aynı yerde donup dolasıyosun artık sadece cinsel ihtiyacına bakıyor.bir sorunları cozun hele cinsellik kendi basına cozuluyor zaten

ddbbee_5 sorunu kökten çözün bence. Oturun konuşun iletişim olmadan olmaz trip trip nereye kadar. O konuşmuyorsa siz oturun konuyu açın konuşun amaç barışmış olmak değil birbirinizi anlamak ve ilişkinizde denge kurmak. Birbirinizin hangi davranışları hoşunuza gitmiyor nelere kırgınsınız ileriye dönük birbirinizle ilgili ne beklentileriniz var vs detaylı bir konuşma yapın.

ddbbee_5 Küsmelerimiz günlerce sürmez gün içinde de tartışsak bile arkadına barışırız ne o benş reddeder nede ben onu

ddbbee_5 iliskiyi bence tartisma zedeliyo tartismadan cok tartisma yarim kalip sorun cozulmeden kenara kalkiyo, anladigim kadariylada surekli boyle bi tartisma hali var oncelikle tartisilan konuyu cozseniz hersey duzelince sende kendini iyi hissedersin

Matruskaa ben ölümüne trip atarım valla 😂 işte haksız olduğunu bilse amenna ama yok yani diyorum sen haksızsın en azından bi özür dile bana diyo nau nau 😂😂😂😂 gerçekten erkek tribi çekilmiyor zaten gün içinde laflarını çekiyorum bide tribini çekemem

Rouge yok yani normalde tartıştığımızda konu çözülür sonra o iş olurdu bu sefer bende gram istek kalmadı bu tartışmadan sonra az buz bişey değildi yani en azından bi özür dilerim dese bende yelkenler düşcek ama yok bende bu konuda ilk defa reddettim ondan biraz şey oldum

Ariel önceden yaptım ama suçunu kabul etmiyor her tartışmayı ben başlatıyormuşum gibi konuşuyor bende bi zamandan sonra susuyorum nefesim yetmiyor kendimi ifade etmeme yani tükendim artık hep kendini haklı sanıyor

Pink-pink2 bizim bazen sürüyor maalesef 😔 en fazla 1 haftadır sonrasında anlaşırız ama şuan hiç düşünmüyorum konuşmayı etmeyi yüzüne gülesim yok çocuk için ev için mecbur konuşuyorum

2minikmucize evet şimdiye kadar hep öyle oldu tartıştık anlaştık ilişki oldu ama bu seferkş tartışma canımı sıktı baya bu yüzden bende onu reddettim çünkü yüzğne gülesim bile yok

Goat evet belkide dediğiniz gibi uzun süredir tartışmıyorduk ama artık halim kalmadı kendimi ifade etmeye tükendim yani ilişkiyi Bırak gülesim bile yok yüzüne

• Goat bunu yanıtladı.