Bengeldimm off offf okuduğumda bile bi an ensemi içeri çektim bayilır kalirdim heralde ben oyle huylaniyorum kıpır kıpır nereye konacaği belli olmaz 😱

Goat Bende hemen kendimi ebeveyn banyosuna kilitledim eşime çıkar çıkar diye bağırıyodum komsular inşallah yanlıs anlamamostır ahahaja😂

• Goat bunu yanıtladı.

Bengeldimm e ben olsam anlardım avaz avaz neyi çıkarttırıyo acaba diye 🤣🤣🤣🤣

Deleted_1 benden uzakta oldugu sürece korkmam ama yakınımda uçuyorsa tedirgin oluyorum hep 😂 kafama üzerime gelirse korkup kaçarim 😂

Pink-pink2 ayni bende öyleyim, öldüremiyorum da, illa eşim alıp atacak onu dışarıya. 😂 hatta geçenlerde mutfakta örümcek gördüm , tam lavabonun orda, aksama kadar mutfaga girmedim, yemek te yapamadim, eşimi aradim, gelirken yemek al dedim 😂 cocuklar acıktı, ogluma diyorum git al mutfaktan diye, ben mutfak kapisindan bakarken oglum mutfaga giriyor, çekmeceden ekmek, dolaptan meyve felan alip getiriyor salona 😂😂😂 bütün kapı pencerede de sineklik var 🙃

Bengeldimm ayy bende 16-17 yaşımdayken kahverengi kelebekler olur ya küçük küçük genelde akşamları çıkarlar işte hah o kelebek benim kulağımın içine girdi… Hala anlatırken kötü oluyorum tam 3 hastane gezdik en sonunda kulağımın içine su sıkıp temizlediler kelebek oyle düşmüştü. O gün bu gündür uçan herseyden korkarım 🤣🤣😮‍💨

Bengeldimm sen bizim mesajlasmaları gorsen cıldırırsın dkdkddk birde onun bana hep söyledigi bir yalan var bocekler insanlardan tiksinir sana temas etmez diyor korkmıyım diye bilmiyorum sen inanır mısın 😂

Sedaa ben dokunmayı çok seviyorum ya iyiki böyle bi fobim yok 😬peki hiç fobini yenmeyi düşündün mü hani böyle cesaret edip dokunsan🫣

Bengeldimm durduğum yer çok güzel hep yeşillik orman yoluna yürüyüşe gittik geçen gün bu minnoşları orda buldum eve getirecektim eşim bırakmadı😂🤣

Deleted_1 yok hic düşünmedim 😄 dokunamam kız.
              Ben sudan ,denizden de cok korkardım 😂 kücükken köye gittigimizde akarsu da boğuldum, annem zor kurtardi, akıntıya kapıldım gidiyordum yoksa. O günden beri denize, nehir, göl gibi yerlere yaklaşamazdim. Evlendigimiz ilk sene yazın denize gittigimizde eşim zorla kucaklayıp denize girdirdi beni 😂 kıyamet kopardim resmen, ağladım baya. Herkes bana bakıyordu, eşim baya yüzdürdü beni denizde 😂😂😂 alıştım ondan sonra da, şimdi de hic denizden çıkasım gelmiyor. Böceklere de dokunsam belki korkumu yenerim ama bu korkudan çok huylanma gibi birsey ya, şuan düşününce bile tüylerim diken diken oluyor. 😬

Sedaa kız ben de çoğu hayvandan tırsarım da veterinerlerde öyle bir şey olmaz sanıyordum 😝

Sedaa ahaha 🤣 bak sudan bende çok korkarım ya bende kelebek Uğur böceği elime alırım öyle karınca böcek falan alamam 🫣 Allah yardım etsin bacım valla zor ya bi pikniğe falan gidince ödün kopa kopa gidiyorsun kesin😬🫢

Bengeldimm ben de çok korkarım ama böyle fobi kadar yüksek bi korku değil. Bence psikoloğa gidin çok kolay çözüyorlarmış.

Deleted_1 ay hic sorma, eşim piknik delisi resmen. Yazın her haftasonu gideriz pikniğe, hafta içi felan da çayı demler, termosa koyar, göl kenarina götürür bizi, ben gitmek istemem, özellikle akşamları. 😬 yemek yerken felan korka korka yiyorum, şimdi arı gelecek, şimdi kelebek gelecek diye 😂

Sedaa ahaha gözümde canlandı🤣😂 küçük olan kelebeği aldım baya yürüdük eşim şey diyor utanmıyor musun milletin bebeğini kaçırmaya 🤣😂sonra diyor bırak daha küçük evin yolunu bulamaz anne babası evde beklerler😬😬

Sedaa öldüremiyorum da, illa eşim alıp atacak onu dışarıya.

Hahaha aynısı valla tek değilmişim 4 yaşında bebem var eşim yokken o alıyor peçeteyse hadi prensesim sen korkmazsın peçeteyi getirde al derimde alır yoksa töbe birde huylanır tiksinirim akşama kadar kafamı kaşırım 😂

Sedaa benim yoga yaptığım cok güzel masal gibi biyer var sular yeşillikler kamp yerleri piknik mükemmel o kadar korkmama ragmen yaz aksamlarını ve o ortamı sevdigimden gidiyoruz gecen de gittik bu dügün telasının arasında damat tarafı bizim aile falan o kadar güzeldi ki biz zaten hep gidiyoruz ben haftanın 3 günü ordayım ama yaz aksamları orda kalmak mükemmel tabi böcükler için krem var onu sürüyorum birde cadırım kapalı yetmedi birde tulum gibi biseye de kendimi sardım kdkdkd tavsiye ederim aksam piknigini böyle seversin

Bengeldimm Fazlası var eksiği yok inanın. Bir gün akşam eşim arkadaşıyla dışarıda dolaşıyordu evin yakınlarında. Bulunduğumuz yerde elektrikler gidiyor sürekli yine elektrik yoktu. Bende telefonun flashını açtım oğlumla yatağın üzerinde oynuyorduk. Birden gözüme simsiyah büyük bir şey çarptı ama o kadar korktum ki ne olduğunu anlamadım hemen oğlumu alıp odadan çıktım kapıyı kapattım eşimi aradım. Çığlık çığlığa bekliyordum her yer karanlık elim ayağım titriyor. Geldi neyse çekirge gibi bir şeymiş galiba attı onu. Bana diyor ki bitanem öyle bir bağırıyorsun ki sanki eve ayı girmiş 🙄 anlatamıyorum ona anlamsız buluyor sana ne yapabilir ki küçücük şeyler zaten diyor ama ben kalp krizi geçirecek raddeye geliyorum