Cocugu olupta hamile olanlar tecrubeli olanlar yaZabilirmi yeni hamileyim kızımı kucagma alıp kaldırmya korkuyorum sorun olurmu

Denizderya bi risk yoksa kendini zorlamadan alabilirsin alıp oturabilirsin çöküp al yada oyunlara yönelt dışarı falan çıkar bi kaç ay geçene kadar

Denizderya ben oglum 5 aylıkken kızıma hamile kalmiştım, bi risk yoktu hamileligimde ama ben ilk 3 ay dikkat ettim yine de. Çok ağlamadigi sürece kucağıma almadim. Sonraki aylar hep kucagimdaydı oğlum 😄 hatta hamileligimin son aylarinda evi dip köşe temizleyip koltuk masa felan itip çekmiştim 😅 eğer riskli hamilelikse tabiki kucagina almicaksın. Hatta eğilip kalkinca bile kanamasi olanlar oluyor.

Sedaa bazen dikkat etsende oluyo haklısın kişiye göre degişiyor hep aklıma takılıyo suan işte insan korkuyo tabi

Eskobar suan yeni cnm risk olurmu bilmiyorum almamaya calısıyomda tuvaleti vs illa ihtiyac oluyo ondan sordum aklına takılıyo işte nasıl olur diye

Denizderya ilk çocugun kac aylık ? Hamilelikte sıkıntı yoksa birsey olmaz korkma, ama tabiki dikkat etmelisin yinede.
            Bi komşumuzun kızı 2.ye hamileydi, ilk cocugu 5 yaşında. Oğlu yanlışlıkla kadının karnına tekme atmış, kadın düşük yaptı sonra. Yani dikkat etmek lazım.

Sedaa oha😯 insallah cocuga bunu soylememislerdir ne büyük yük insana

Sokaklambasi valla canım oğluna nasıl söylediler bilmiyorum, kadın gördügümde cok üzgündü, 6-7 ay geçmiştir bu olay olalı. Yani bilemezsin işte ne zaman başına ne geleceğini .

Denizderya 3 yaşindaymiş canım, büyümüş artik, kucagina almazsin zaten, ama dikkat et ,tam hareketli olduğu dönemler. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. 🙏😊

Denizderya hiç sorun olmaz ikinciye hamileyken büyük olanı bol bol kucağıma aldım pazara marketw gittim bebek arabasını indirdim kaldirsim. Allah’ın verdiği ömür varsa hiç bir şey olmaz yavrularimiza doğuda kadınlar karnı burnunda her işi yapıyor. Çadırda kalanlar doğurana kadar tarlada çalışıyor. Maşallah çocuklar sağlıkla doğuyor

Sedaa olucagı varmıs ya 😐 ama cocuk icin cok üzüldüm inşallah ama inşallah haberi yoktur

Sokaklambasi fazla bilgim yok ama kardeşin gitti demişler galiba oğluna. 5 yasinda cocuk ama ne zaman anneme gitsem mahallede görüyorum cocugu, gayet neşeli sokakta oyun oynuyor hep.

Sedaa aman hep neşeli olsun çocuklarımız 🌼 bazen sacma olduğunu bilsem de cocugum hic üzülmesin diye dua ediyorum agsgsgs neyse en azından büyük uzulmesinler

Sokaklambasi Rabbim tüm evlatlarımızı korusun ya, anne olmak gercekten zor. Rabbim hiçbir yuvayı çocuksuz yapmasın, çocuk isteyen herkesin cocugu olsun inşallah 🙏

Denizderya herkes farklı Yaşar canım ben bazayı kaldırmışlığım var, ilk zamanlarında evin içinde düşmüşlüğüm var oğlum oldu sonra kızım oldu mecbur kucağıma aldım. Hamileyken cam sildim vs vs.. ama profesyonel olarak Taekwondo yapmışlığım var belki ondan sağlamdır vücudum bilemem dikkatli davran sen