Sedaa Sokaklambasi valla canım oğluna nasıl söylediler bilmiyorum, kadın gördügümde cok üzgündü, 6-7 ay geçmiştir bu olay olalı. Yani bilemezsin işte ne zaman başına ne geleceğini .
Sedaa Denizderya 3 yaşindaymiş canım, büyümüş artik, kucagina almazsin zaten, ama dikkat et ,tam hareketli olduğu dönemler. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. 🙏😊
Sokaklambasi Sedaa olucagı varmıs ya 😐 ama cocuk icin cok üzüldüm inşallah ama inşallah haberi yoktur
BQuen Denizderya hiç sorun olmaz ikinciye hamileyken büyük olanı bol bol kucağıma aldım pazara marketw gittim bebek arabasını indirdim kaldirsim. Allah’ın verdiği ömür varsa hiç bir şey olmaz yavrularimiza doğuda kadınlar karnı burnunda her işi yapıyor. Çadırda kalanlar doğurana kadar tarlada çalışıyor. Maşallah çocuklar sağlıkla doğuyor
Sedaa Sokaklambasi fazla bilgim yok ama kardeşin gitti demişler galiba oğluna. 5 yasinda cocuk ama ne zaman anneme gitsem mahallede görüyorum cocugu, gayet neşeli sokakta oyun oynuyor hep.
Sokaklambasi Sedaa aman hep neşeli olsun çocuklarımız 🌼 bazen sacma olduğunu bilsem de cocugum hic üzülmesin diye dua ediyorum agsgsgs neyse en azından büyük uzulmesinler
Sedaa Sokaklambasi Rabbim tüm evlatlarımızı korusun ya, anne olmak gercekten zor. Rabbim hiçbir yuvayı çocuksuz yapmasın, çocuk isteyen herkesin cocugu olsun inşallah 🙏
PiTi Denizderya herkes farklı Yaşar canım ben bazayı kaldırmışlığım var, ilk zamanlarında evin içinde düşmüşlüğüm var oğlum oldu sonra kızım oldu mecbur kucağıma aldım. Hamileyken cam sildim vs vs.. ama profesyonel olarak Taekwondo yapmışlığım var belki ondan sağlamdır vücudum bilemem dikkatli davran sen