@TombulHatun @Yasak_elma Sizi çok sevdiğimden sohbet etmek istedim ahahaha toplaşın hadi çok kafa dengisiniz🤣🤣🤣
Denizyildizi_15 of ben linçsiz nasıl durucam sen peride de linç bile yemedin doğru düzgün inanmadılar sadece asil linç kidste olmuş geçmiş olsun 😂
Denizyildizi_15 Bence sen unutulmayan kişilerden biri olarak kalacaksın sayemizde bize teşekküret 😂Burada bazen soruyorlar aklınızda kalan en ilginç kullanıcı kimdi falan diye çoğu kisi denizyildizi diyecektir “lohusa haliyle hergün 5 saat seks yapan tek memeli 😳” diye😂 @TombulHatun
TombulHatun Aman boşver tanısalar severlerdi de direk öyle bir post olmadı ya 🤣🤣
TombulHatun Unutulur giderim bende ne postlar vardı gelip geçti🤣🤣
Denizyildizi_15 bir daha başka postta tekrar etmezden günde 232642154 kez yaptığını unutulur merak etme 😂😂
TombulHatun Böyle bir postta denk gelmesek çok iyi anlaşırdık ya hep böyle oluyor🤣🤣🤣tiktok kullanıyor musun
Denizyildizi_15 Hayır. ben yine anlaşırım çok polemik sevmem 2 gülüp eğleniyorum burda 😂
Yasak_elma Yok ya unutun beni sanki hiç yorum yapmamışım gibi sayın böyle birşeyle hatırlanmak istemiyorum🤣🤣🤣
Yasak_elma lohusalığına pek takılan olmamış bende takılmadım da benim aklım günde 5 kereyi hala almıyor 😂😂😂
Yasak_elma Alemsın ya 😁😁
Yasak_elma Hiç başıda mı ağrımamış çocuğuda mı ağlamamış ya 😂
TombulHatun Tanıdıklar çıkar resim atarsam rezil olurum diye düşünüyorum hesap verecektim yaşım 21 bu arada🤣
Denizyildizi_15 Artık çok geçç😈
TombulHatun Şöyle birşey var hani 40 gün boyunca lohusa oluyosun ondan önce kanaman bitince abdest alıp ibadetlerine devam edebiliyorsun ama ilişkiye neden sıcak bakmıyorlar acaba
TombulHatun Kız lohusayken bir benmi dağılıp ölüp gidiyorum toparlanamıyorum acaba ya bendemi bi problem var🤔Kanamam bile 50 60 gün bi azalıp bi çoğalarak sürüyor hepya🤔
TombulHatun Ben birde neden özellikle lohusalığa takıldım biliyormuaun hani dinimizce sağlık açısından lohusa kanı kesilse bile ilişkiye 40gün araverilmesi gerekiyorya ben oyüzden biraz “lohusa” kısmına takıldım
Denizyildizi_15 kız git bak daha yaşında küçük ablanım ben senin foto filan atma buralara verme hesap takipçi mi istiyon napıyon 😂
Denizyildizi_15 Saglık acısındanda 6 haftada topluyor rahım kendını anca sakıncalı bı durum yanı. Bu konulardada sakıncalı durumlar dınende gunah sayılıyor. Normal bı durum degık yanı
Denizyildizi_15 kadının rahiminin toparlanma süresi aşağı yukarı 40 gün birde çocuk doğurmuşum filan 😂 sağlık açısından da önerilmiyor
Denizyildizi_15 yok öyle bir şey kanaman olsa da olmasa da Hanefiler’de 40 gün bitmek zorunda Şafii’lerde 60 gün
TombulHatun Amacım iki gülüp kafa dağıtmaktı🤣🤣takipçiyle işim yok zaten erkek olmadığıma inanın diye cidden erkek oluyor mu böyle yerlerde ya
Denizyildizi_15 ben erkek olduğunu düşünmedim de, şimdi tiktok versen ne bileyim senin olduğunu başkasını hesabını vermediğini dimi girme hiç o toplara zaten erkek olsan bi yerde anlaşılır askıya alınırsın 😂😂
Yasak_elma gözümde yıldız ve gülüşü canlandı bak 😂😂
TombulHatun Şifreli birşey derdiniz bende gider yorum yapardım kendi hesabıma ne bileyim anlaşırdık öyle daha yeni video attım zaten🤣🤣
TombulHatun Evet aynı o şekilde güldüm zaten ama emojilerle bukadar gerçekleştirebiliyorum😂