Eskobar Denizyildizi_15 o cevabı verdiğin post sahibi değildi sana yanıt veren birisiydi hayatın hakkında hassas isen başkalarının hayatları ve kaç kere ilişki yaşadıkları hakkındada hassas olacaksın
Eskobar Yasak_elma suyumu içiyorum 3 litre günlük yemekde iç güveysinden hallice inşallah onlar beni sömürdükce bende yemekleri sömürürüm😂
Yasak_elma Eskobar Sana garanti veriyorum kesinlikle sömüreceksin👌 sömürmeye mecbursun yoksa bebeklerin aç kalır
Eskobar Deleted_1 yavrum tövbe kapısına girdikten sonra edilen tövbelerin tövbe hükmü vardır bozulmayan tövbelerdir😂😂😂 Duramasaydım şimdi nası duraydım alışılır 😂😂😂
Eskobar Deleted_1 ama sana kıyak var günde 30 da yapabilirsin😂😂😂 su parası önemli değil herifin çalışsın😂
Deleted_1 Eskobar ahaha deli ya ben arkadaş adına sordum soruyu beni araya katma eskom😂😂su önemli kanka oktan kriz var diyor 🫣
Eskobar Deleted_1 onun için imkansız iki tane çocuğu var kırkı çıkmamış kolik bi bebek üstüne bide bebek masraflarına su parası eklenirse aç kalırlar günde beş bu beş eşi duş alsa on duş haftada yetmiş duş bak çocukları hiç katmadım😂😂😂😂😂
Deleted_1 Eskobar ahahah kız seni nasıl etkilediyse bi çırpıda haftalık su masrafı çıkardın 😂😂kadın halinden memnun
Eskobar Deleted_1 ama mantıklı değilmi aylık hep suyamı gidiyor bide yeni su saatleri kartlı dayanmıyor bile😂😂😂
TombulHatun Deleted_1 bilemem ihtimal olarak aklıma geldi 5 kere yapsa her seferinde duş alsalar gün yetmez ki birde bebe var 1 aylık milletin şeyinin derdine düştük hesap yapıyoz ya 😂😂😂
Eskobar Yasak_elma bende mideme aynı böyle diyorum almaya mecbursun diyorum oda ne diyon lan sen diyio içinde ne var ne yoksa dışarı fırlarıyor😂😂