• Öneri
  • Redmi güncelleme sorunu🧐🧐

Kızlar merhabalar
Aranızda redmı marka telefon kullanıpta mıuı 13 guncellemesı yapan varmı?
Güncelleme gelmıs yaptm bnde watsap bip gıbı uygulamaları kullanırken üst sagda yesıl simgeler cıkıyor basıyorum uygulama ses kaydedıyor dıyor resım cekerken falanda cıkıyor sımge anlamadm ben bu olayı konusmalarımı kaydedıyor nabıyor bilgisi olan varmı

Matruskaa Android telefonlarda çıkan bir simge (ios da var mi bilmiyorum) bu uygulama da mikrofon ve kameraya erişim izni verildiği için çıkıyor. Whatsapp tan Kameraya girerseniz ya da ses atarsanız karşınıza çıkar. Kamera ve mikrofon izin verdiğiniz her uygulama da karşınıza bu yeşil simge çıkar güncelleme ile zaten çoktan izin verdiğimiz erişimi görsel de görmüş oluyoruz 🙂

gshande Yanı bı sıkıntı yok mu dıyorsun 😁 bı an sey sandm konusmalarım falan telefona kaydoluyır dıye telefonu talan ettı. Bıyere kaydoldumu dıye

gshande bu yesıl sımgelerı ekrandan kaldırmanın bı yolu varmı pekı

Matruskaa zaten her uygulamaya birçok izin veriyoruz onceden ne kadar sesinizi alıyorsa şimdi de alıyor 🙂 kullanılıyor anlamına gelen bir simge işte. Sanmiyorum ekrandan gidecegini, kapatma yolunu aramadım.

gshande Ya sesı kaydetsın alsın cebıne koysun öenmsız 😁 kalkıp dedım konusmalr kaydolur telefonda kalır bıyerde depolanır. Alıscaz artk bu sımgelerede bu guncelleme bı boka yaramıyo heralde konusma yaparken kesılıyor süreklı

Matruskaa o telefonunuzla alakalı bilemiyorum 🙂 hehe yok öyle olmuyor reklamlar için kullanılıyor 🙂

Matruskaa benimde size bir sorum olacak bende redmi note10S kullanıyorum vhatsapp da video gönderirken sürekli dlink dlink ses geliyor sizde de varmı

Ssevgiii__oo ne boktan guncelleme ya ınternet üzerınden konusma yapamıyorum süreklı ses kesılıyor gıdıp gelıyor ne sacma olay