Polyannacilik anlamadım??? bana ne kiminse düşüncesinden ben üstüme düşeni yaptım günahtır dedim gerisi kürtaj yaptıranlar düşünsün
Cinsiyyet hesaplama
Cansu37 ben de yeni hamileyim özelden atsam bana da bi tahmin yapar mısınız 😊
Cansu37 ben de kız istiyorum ama hamile değilim ne zaman olsa kiz olur onu da biliyo musun merak ettim😀😀
Amannebileyim tabiki at
Prensannesiii evet canım kac yasındasın soyle bakıyım
Denizderya kız canm 🙈
Sevgimizz kürtaj demişsin resmen cinayet islicek yani yazık canlı canlı parçalayarak öldürcek evladını sebebi ise cinsiyeti kız diye Allah belasını versin o arkadaşının o diğer kızlarada üzüldüm inşallah Rabbim korur onları onların elinden.cahil beyinsiz pislik insanlar anneyim babayim diyede ortalıkta geziyorlar bide . inşallah erkek olurda bu sabi sürüm sürüm sürümdursun inşallah.nefret ediyorum boylelerinden
Ebrugoksu Allah belasını versin cidden kız olursa aldiricak demek nedir ya cinnet geçirdim şuan
Ebrugoksu Allah öyle yapan yani sırf cinsiyet için kürtaj olan herkese oğlan hasreti yaşatsın kendim kızımı o kadar çok seviyorum ki hiçbir şeye değişmem insan canı yahu ha hayattaki çocuğu öldürmüşsün ha kürtaj olmuşsun
Sevgimizz böyle olan insanları asla anlayamıyorum Bi düşünsene ya o 3 taneyide Rabbım alsa elinden sana bir ders olsun diye cana kıymak nedir yahu cinsiyeti kız diye olacak şey mi gitsin parayı bassın erkek cinsiyetli tuttursunlar o zaman kara cahiller.
Ebrugoksu doğru
Cicilibicili rabbim kimsenin evladını elinden almasın ben 8 haftalık kalbi durdu diye kürtaj oldum hala aklımdan çıkmıyo nerde yalnış haraket yaptımda onun kalbi durdu diye🥲
Sevgimizz Şaka mı bu?
İnsanlar evlat sahibi olmak için neler yaşıyor. Bu nasıl şükürsüzlük? Ayrıca doktor bilemezken cahil insanlar yüzünden millet köşeyi dönmenin yolunu bulmuş. Kadın erkek derse kız doğarsa ne olacak? Cahiliye dönemindeki gibi toprağa mı gömecekler çocuğu?
Allah’ım sen görüyorsun ya Rabbim. Evladını kaybeden, evlat sahibi olmak için her ay adetini bekleyen insanlar varken böyle insanlara nasip etme.
Cansu37 banada bakarmisin cnm son adet tarihim 6 subat dogum tarihim 29 agustos 2000
Cansu37 hadiya bir kızım var hayırlısı cnm
Prensannesiii 7 gecenin şafağında ilişki olursa eğer kız bebek olur. Tuttur o geceyi kaçırma
Emommom 7 gecenin şafağı derken?
- Düzenlendi
Prensannesiii yav şaka mısınız arkadaşlar allah aşkına. Ciddiye alıyorsunuz bide böyle şeyleri. Allah evlat versin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Hastane koridorlarında gezdirip evlat için acı çektirmesin diyemiyorsunuz. Kız olması için erkek olması için ne olması lazım diye sorup merak ediyorsunuz. Kız ve erkek olması için çocuğun ne olması lazım bu neye bağlı bunu ortaokulda da öğretiyorlar zaten. Bırakın artık şu cahilce tavırları. Laf edince de bize kızıyorsunuz
Cansu37 bunu yapmak için hamile mi olmak gerekiyor
Angellove2010 hyr cinsiyet istediginiz gibide olur ne zaman gebelik dusunursenz o ayada bakıyorm