Canım çok sıkkın yakınımdan kimseye anlatmak istemediğim için buraya yazıyorum
4 yıllık evliyim
2 aylık bebeğim var taze anneyim
Eşimle sevgiliydik çok severek evlendik
Sorunuma gelince de şöyle anlatayım eşim çok kıskanç baskıcı bir insan en basit örneği mahallemdeki markete bile değil gitmek kapımın önüne çöp atmaya inmiyorum
Ama kendisi beni alır götürür gezdirir yani anlayacağınız sadece kendisiyle çıkıyorum dışarı
Ben bunları değiştiremeyeceğimi anlayıp huzurumunda devam etmesi için kabul edip susuyorum
Evine çok güzel bakar her ihtiyacımı ve istediğimi almaya yapmaya çalışır yaparda
Ama ben ondan sadece bunları istemiyorum ki
Ben ondan ilgi bekliyorum
Eve gelir uyuyana kadar elinden biran olsun telefon düşmez
Yatağa gireriz benim yanaşmamı bekler
Yoksa sırtını dönüp yatar
Ben bana sarıl deyince sarılır yoksa yatakta uyurken filan karıma sarılayım diye düşünüp de sarıldığı bir kaç kez dışında hiç yok hep sırtını dönüp yatar
Ben çok üzülüyorum bu duruma
Sırf ilgisini çekeyim diye bazen yapabildiğim günler bebeğim durmamasına rağmen çok yorgun olmama rağmen güzel yemek yaparım makyaj yaparım güzel giyinirim onu öyle karşılarım
Öyle olunca en azından bana karşı biraz daha ilgili oluyor gibi hissediyorum
Mesela evden çıkarken ben öperim onun aklına gelmez
Yatağa gireriz iyi geceler öpücüğü derim öyle öperim oda o şekilde öper
Ben bu duruma artık dayanamadım patladım bu gece de girdik yatağa döndü sırtını çok gücüme gitti artık
Dedim ben söylemeden hiçbirşey senin içinden gelmiyor mu yeter artık filan diye
Sonra başladı benle kavga etmeye sen bana huzur vermiyorsun her gece dırdır her gece aynı konu her gece sarılma öpme konusu yeter artık bıktım senden dedi
Gitti oturma odasında uyudu ben tabi gözyaşlarıma hakim olamadım ben ne yaptım ki onu istemekten onu sevmekten başka
Eş /ilişki 😞😢
Acemiannelik bendede oluyor sorun soyleyınce manipüle edıyor, insan kendını psikopat hasta zannedıyor🤷🏼♀️ Ya ayrılmalıyım yada erkek kafası gıbı dusunup her seyı dert etmemelıyım. Dert etmemeye başlayıncada araya bir mesafe giriyor tabi biraz ozamanda neden benımle eskıdı kadar ilgilenmiyorsun dedi bende eski ben o kadar çok seviyorduki içinden gelıyordu şimdi istersen bıraz yapa bilirim dedim😉 kendileri kaybeder bir sözle☺️ Kendıne vakıt ayır ve kendını çok sevdıgını sözlerle dıgıl haraketlerınle bildir🙏❤️
Liliya
Bından sonra onun ilgisini istediğimi dile getirmicem çünkü beni azıcık bile olsa anladığını düşünmüyorum
Zaten şuan bile kendisi haklı gibi trip yapıyor bana🤦🏻♀️
Acemiannelik yüz verme canım benimki de yorgunluğu bahane edip sırtını dönüp yatar ama biz onlardan ilgi bekleriz bazı şeyler ilk günkü gibi olmuyor insan bir zamandan sonra bıkıyor hiç bir erkekte ilerleyen zamanlarda bu ilgiyi bulamazsın maalesef benimde eşim baskıcı kıskanç bir insandı inanırmısın kapının önünde araba dururdu bu kim diye adama gidip sorardı ben perde bile açamazdım ayrılmak istedim kaç kere sevgim ona olan aşkım üstün geldi ama 12 yıl oldu şimdi bize birazda olsa bazı huyları değişti kıskançlığı azaldı mesela kısıtlama huyu değişti herşeye karışmıyor gün geçtikçe eşinde değişecektir ama benim gibi sabırlıysan tabikide baya çekersin
Acemiannelik Bizim durum aynı hep benden bekliyor uzun zamandır gelip beni öpüp sarıldığını hatırlamıyorum söyleyince de bana sen takıntılısın diyor hiç bir şekilde kabul etmiyor bende üstelemiyorum yoruldum artık içimden ona karşı süslenmek bile gelmiyor
Acemiannelik bence bunu sorun etmekten ve aranızda problem haline getirmekten sakının. Hiç birşey olmamış sallamıyormuş gibi yapın niye bubub için canınızı sıkacaksınız ki.. Sırf o da ilgi göstersin diye yani beklentiye girerek eşinize bir şeyler yapmayın içinizden geldiği için yapın mesela iyi geceler öpücüğü mü veriyorsunuz bunu içinizden geliyorsa verin gelmiyorsa vermeyin ve yatıp uyuyun. Bu konuda sessiz kalın baskı altında hissetmesin bir süre sonra bu konuyu konuşursunuz ilişkiniz adına mutsuz hissettiğiniz şeyleri çözüm odaklı yaklaşın her zaman birbirinize. Bazen insanlar yapısı gereği böyle şeyleri düşünemiyor çok fazla bu konuyla ilgili uyarı gelince de baskı altında hissedip sinirlenebiliyor. Bende çok baskıya gelemeyen biriyim sevgimi çok abartılı gösteremem. Eşim evden çıkarken gelirken öper her zaman üç öpücük🥹 uyku öncesi aynı şekilde. 5 sene bitti evliliğimizde Ben kendim hiç öpmedim o öpmeden yani biraz da alışkanlık oldu sanırım aklıma gelmiyor ama bunu yapmayı bıraksa bi afallarım yani noluyor derim. Sizde bir süre bırakın aslında belki farkına varır bazı şeylerin
Acemiannelik yemınle aynılar😂