Mavininoyunu ne gizli değil??
Kaynımın söyledikleri artık çıldırıcam
Nurella_ benim kaynımda öyleydi eşim akşam dışarı çıkmama karışmazdı ama o söylerdi şimdi şimdi öyle değil
Azakmi neye göre kime göre açık olunmaz hanımefendi ???? Kayinpederi diyoruz nikah düşmüyor diyoruz günah kavramı kalkıyor yani🤦 , bu durumdan kaynina ne diyoruz Allah aşkına normallestirmeyin böyle şeyleri herkesin kocası var ona ne hakkı varmı yorum yapmaya ????? Pes doğrusu
Polyannacilik pardonda siz tesettürh fazla normalleştirdiniz tonca haber duyuyoruz kayın pederlerin iğrenç olaylarını , herşeyi geçtim tabi gezebilir ne yapmak isterse yapar yalnız tesettür diyince boynum açık kolum açık diyor ben onun tesettür olmadığını açıklamaya çalışıyorum sadece
Azakmi cirkinlesmeyin !! Tesettürü normallestirdigim yok ayrıca konumuz kayınpederinin yanında açık durması günah mı degilmi uygunmu degilmi soruya odaklanirsaniz sevinirim olayı hemen carpitmayin !! onu tartisiyoruz duradabilir dinde uygun bu durum çünkü nikah düşmüyor , tonca haber duyuyoruz evet ama bırakalım da ona post sahibi karar versin nasıl biri olduğunu biz değil ancak o bilebilir ona göredir davranır onun bileceği durum biz anca yorum yapabilirz
Polyannacilik sadece uyarıyorum bende kayini belkide açık boynu olmasını uygun bulmuyor kii bunda çok haklı, durumu fazlasıyla normalleştirdiniz zaten , bence biraz daha tesettürüne dikkat etse sorun ortada kalkar diyorum
Azakmi tamam uygun bulmuyor olabilir onun düşüncesi fakat karışma hakkına saçma şekilde uyarma hakkına sahip değil ,!! Dediğiniz konu bambaşka tesetturune dikkat edenler çarşaflı kadinlar neden tecavüze uğruyor o zaman madem sorunlar bundan kaynaklı neden tacize ugruyorlar ????
Azakmi kullanıcı adında bile meymenet olmayan hanımefendi bu sıcak havalarda evde çarşaf mı giyelim?? Hayır yani siz herhalde kayınbabanızın yanında çarşaf giyiyorsunuz sanırım ki benim böyle kayınbabamın yanında rahatça kısa kolluyla dolaşmam size pek bir battı. Çok şükür tesettür ne demek senden iyi biliyorum ve giyiniyorum. Tesettürü sizden öğrenecek değiliz. Sokaklarda o kadar genç kızlarımız başının yarısı açık özel hatları belli olacak kadar dar giyiniyorlar kimisi çarşaf kimisi tunik bilek pantolon şal yada eşarp giyiniyorlar herkesin giyimi kuşamı farklıdır. Siz gibi cahillere laf anlatmak zor üzgünüm..
Azakmi senden mi öğrenicem tesettürüme nasıl dikkat edeceğime? Sen benim tesettürüme laf söyleyecek ve karışacak son insan bile olamazsın ben kaynımın yanında açık dolaşmıyorum bi 1. kaynımın yanında boynum kollarım açıkta dolaşmıyorum bu 2. He dolaşırsam dirseğim gözükmeyecek kadar kısa kollu giyiyorum. Bu benim kararım kimsenin kararı değil izin verirsen kararlarıma kendim karışmak isterim el alem✋🏻 Hoş kalmayın birdaha da postlarıma uğramayın. Dengim değilsiniz çünküüü.
Polyannacilik cahile ne anlatsan boş. Sırf tartışmak için yorum yaparlar biz bunlardan öğreneceğiz tesettürü çünkü biz malız afedersin tesettür nedir nasıl giyinilir bilmiyoruz. Evimizde çarşaf giyelim öyle dolaşalım kayınbabamızın yanında da hatta kendi babamızın yanında bile çarşafla dolaşalım arkadaş diyor ya haberlerde görüyoruz diye tövbe tövbe gece gece sinirlerim gerildi. Boş insan boş konuşur benim için yorma o güzel parmaklarını🌸
Mavininoyunu nasıl bir gizlilik bekliyorsun ki kayınbabasının yanında başını açıp aynı anda kapalı mı olması gerekiyor
Azakmi birdaha hakaret içerikli cümle kurarsan askıya alinacaksin haberin olsun he rmesajin hakaret
Polyannacilik alabilirsiniz 😂
Polyannacilik post sahibinde terbiyesizlik yaptığı ortada neden benim yorumlarım siliniyor lütfen biraz adaletli davranın zorunuza gidince düşman kesilmesin adil davranın
Azakmi benim adilligim ortada merak etmeyin , hakaret içerikli cümle kurmuş olsaydı onunkinide silerdim zaten kafanızı buna yormayın siz
Nurella_ Bak güzel kardeşim işin tesettür konusuna gelecek olursak ; kayınbabanin yanında dahi başını açman uygun değil . Dışarıya fazla süslenmen makyaj yapman vs bunlar da tesettüre uymayan ve lanetlenmiş şeylerdir .
Ama kaynina gelecek olursak ; o karısına istediği baskıyı uygulasin , sana hiçbir şey demeye hakkı yok . Hatta çok bu konularda hassas olsaydı seninle muhatap olup bu konuları konuşmasının dahi dinen uygun olmadığını bilirdi ama işine gelen kısmını benimsiyor demekki .
Ona ne ya senin kocan varken ona mı düşmüş seni uyarmak ? Terbiyesiz herif . Hadi benim karım makyaj yapamaz bilmem ne anlarım da benim karım bakkala gidemez güneş gözlüğü takamaz falan bunlar ne be o kendine eş değil köle seçmiş . Allah onun eşine sabır versin