Kızlar bir kaç gündür oğlum hastaydı enfeksiyon olmuş idrarını yapamıyor yaparken çok ağlıyor doktor en koşa zamanda sünnet yapmanız lazım idar yaptığı yer tıkanmış ondan yanıyordur ağrıyordur dedi ilaç verdi ama etrafımdakiler bu sıcakta Sünnet olursa çocuk mahvolur pişer dayanamaz diyorlar ilaçlarını kullanıp Eylül gibimi yaptırsam yada hemen yaptırsammı bilemiyorum her iki türlüde kuzumu düşünüyorum siz yaptırdınızmı ne zaman yaptırdınız ?

Ddeniz doktorlar genelde sunnet icin yaz mevsimini uygun goruyolar ki su an havalar tamda isinmadi bence gayet uygum bi zaman siz yine bir doktorla gorusun. Enfeksiyonun artma riskinide goz onunda bulundurum sunnet en fazla 2 haftada iyilesiyor. Gecmis olsun 🙏

Ddeniz hiçbekleme hemen yaptrsıcaklar sizi bağlamaz zaten serin gidiyor ve 1 haftada iyileşiyor milleti boşver sen ilaç kullandırmaktansa hemen sünnetini yaptr

Ddeniz ben ağustosta yaptırmiştım oğlumun kırkı bile çıkmamıştı hiç bir sorun yaşamadım canım 😊

Ddeniz erkek çocuk sünnet olduktan sonra bir daha neredeyse hiç idrar yolu enfeksiyonu olmuyor sünnetin pişikle bir alakası yok.. bence büyük kolaylık hemen yaptır çocuğu rahatlat hangisi daha iyi enfeksiyonu geçirmek için vücuduna alacağı dünya kadar antibiyotik ilaç mı yoksa sünnetten sonra bir hafta koruyup atlatmak mı. Benim oğlum sünnet oldu sargı bile yapmadılar direkt bezini kapattım bardak koy diyen var onu da koymadım çok kolay atlattık Biz. Normal bezini taktığın gibi takacaksın. Kalınca biraz daha sık değiştirirsin zaten şu anda çocuk acılıymış rahat değilmiş hiç bekleme bence

Ddeniz doktorun uygun gördüğüne, elalem neden karışıyor. Herkes profesör olmuş valla

Poinella haklısın canım zaten şuan acılı çocuğum ona eziyet etmiş olacağım bekleyerek teşekkürler ❣️

sessizol evet havalar şuan iyiyken yaptırmak en mantıklısı kuzum böyle acı çekeceğine bir kere çeker birdaha böyle bir şey olmaz en azından ❣️

BQuen tabiki sünnet daha mantıklı geliyor o kadar ilacı vereceğime ve zaten böylede acı çekiyor sünnet olursa bir hafta biraz daha sürecek belki ama sonrasında oda rahatlayacak
              Birde canım bize eski usül dikiş yapmak dahamı mantıklı sence yoksa lazerlemi?

mamacita Aynen öyle her bir kafadan bir ses çıkıyor kulağımı tıkadım seslere be derlerse desinler artık 🤷🏼‍♀️

Ddeniz INŞALLAH öyle geçecek canım merak etme sen bende çok endişelendim senin gibi ama hiç düşündüğüm gibi olmadı inan bana😍🥰

Ddeniz oğlun ne kadarlık bilmiyorum ama ben oğlumu 6 aylıkken yaptırmıştım ve haziranın sonuydu aynı bu zamanlardı yani hiç de sıkıntı yaşamadık özel de yaptırdık bizim doktorumuz da çok da iyiydi karton bardaklardan alıp diplerini kesip pipisine koyuyorduk bezini bağlıyorduk eğer bezliysr bebeğin ve her bez değişiminde ılık suyla çeşmenin altında yıkıyorduk sürekli öyle öyle iyileştirdik ve 3-4 günde neredeyse bir şey kalmadı

Ddeniz ben direkt eski usul sünnet yaptırdım. Dikiş vardı rahat oldu. Hastanede yaptırmadım devlet hastaneleri çocuklara genel anestezi veriyor özel hastanelerde ise binlerce liradan başlıyor Ben eski usul sünnetçi buldum. Kendi evimde yaptırdım

Etipetito Umarım dediğin gibi olur canım oğlum o kadar çok hareketli ki canı acısa bile durmak bilmiyor yürürken bile kaç kez düşüp kalkıyor sünnet yapıncada durmaz düşer bir yerlere vurur kendini diye korkuyorum

dolapfaresi oğlum bir buçuk yaşında canım bezli daha bize geç kalmışsınız dediler sürünmeye başlamadan yapılmasını tavsiye ediyorlarmış bizde özelde yaptırmayı düşünüyoruz hijyen içinde daha iyi olur diyorum dediğin gibi sünnet olduktan sonra karton bardak koyarız bezi havada durur değmez dedi doktorumuz inşallah önümüzdeki hafta içi yaptıracağız 🙏🏻

BQuen etrafımızda öyle evde sünnet yaptıran yok ama bir kaç hastaneye fiyat sorduğumuzda en düşük üç bin liradan başlıyor dediler dediğin gibi devlet hastanesinde de yaptırmak istemiyorum anestezi için tanıdıklarımızın yaptırdığı bi doktor var özel bir hastanede oda mecburen orada yaptıracağız bizde hijyenik ve temiz olsun diye düşünüyorum
                      Çok stresliymiş ama ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama bi doğum yapacağımda bide şimdi bu kadar strese girdim herhalde 😃

Ddeniz ben evde yaptırdım dikişsiz oldu bizim 1 gun huysuz oldu oda çok değil sonra zaten hic sunnet olmamış gibiydi oğlum zorlamadi yani

Ddeniz bende klinikte yaptırdım ya oğlum 4 aylıktı ondan çok ben ağladım çok kötü oldum ama kolay geçti onun da beni zor sakinlestirdiler 😁 bide 36 haftalık doğdu bişi olacak korkusu beni bitirdi aslında ikinci bebeğim ama erken gelmesi beni psikolojik olarak çok etkiledi gerçekten sakin ol hiç bişi yok ilk cişi gelince ağlıyor sonrası kolay

Blondie yaq maşallah ne güzel geçmiş siİnde bebeğiniz içinde umarım biZim içinde öyle geçer biran önce yapılsın da istiyorum bekledikçe Nasıl olacak olurmu dururmu çok acırmı canı diye düşünüyorum sürekli