Hanımlar eşimle ilişki oldu eşim kaçırdı ertesi gün hapı almaya gitti ama ben emziriyorum nasıl yapcam içtikten kaç saat sonra emzirmem lazım kızım uyuyor Allah’tan şuan
Ertesi gün hapı acil
ddbbee_5 canım 7 saat diye biliyorum ama farklı markalarda bu süreç değişebilir eşin alırken sorsun eczacıya daha doğru olur
Adsizbayan eşim ertes72 almış eczacı 8 saat demiş ama belki bilgi vermezler dite sormak istedim teşekkür ederim 🥰
ddbbee_5 evet 8 saat emzırme ilk sütünü sağ . Bende ıcmıstım gecen ay işe yarıyor :)
ddbbee_5 Ertes72 alirsa 8 saat ama ella alırsa 1 hafta emziremezsiniz. Benim 8 saat olanı da içime sinmiyor sonuçta çok fazla hormon içeriyor
bitterdelisi24 evet öyle yaptım geceye denk geldiği için pek sorun olmadı kızım uyandı ağladı ama geri yatırabildim çok şükür teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
Aramsamsam evet eşimde ertes72 almış onu kullandım gece 8 saat emzirmedim gece uyandı kızım ama Allah’tan hemen geri yattı teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
ddbbee_5 ertes72 emzirenler için en uygun hap ne kadar erken içersen o kadar iyi 8 saat emzirmiyorsun sadece o kadar sonra ilk sutunu sagip atiyorsun
ddbbee_5 rica ederim aman dikkatli olalım 🥰😂😂
Polyannacilik işte ilişkiden sonra duşa girip kızımı emzirdim sonra içtim 1 saat sürdü veya sürmedi işte erken içtim baya sabaha kadarda kızım kalktı ama bi şekilde uyuttum bidahada aman tövbe bu hataya düşmem🤭 benim için değil kızım için zor oluyor
bitterdelisi24 bidaha yok zaten güvenmem kendimede güvenmem 😂😂 kızım için zor oluyor gece yoksa şey yapmamda bide hamile kalmak istemiyorum daha küçük diye
ddbbee_5 malesef emzirince problem oluyor 😶😶
ddbbee_5 aynen öyle en azından arlarında bi 3 4 snee olsun :) peş peşe cok zor olur 🤷🏼♀️
Polyannacilik evet bidaha yok ya kızıma eziyet valla dersimi aldım 😂🤭
bitterdelisi24 evet bide tekim ben biriyle zor başa çıkıyorum 2. Yi düşünemiyorum şimdiden 😄
ddbbee_5 Rabbim olmayana versin 🥰
bitterdelisi24 amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰
ddbbee_5 rica ederim 🌸