Hanımlar eşimle ilişki oldu eşim kaçırdı ertesi gün hapı almaya gitti ama ben emziriyorum nasıl yapcam içtikten kaç saat sonra emzirmem lazım kızım uyuyor Allah’tan şuan

ddbbee_5 canım 7 saat diye biliyorum ama farklı markalarda bu süreç değişebilir eşin alırken sorsun eczacıya daha doğru olur

ddbbee_5 Ertes72 alirsa 8 saat ama ella alırsa 1 hafta emziremezsiniz. Benim 8 saat olanı da içime sinmiyor sonuçta çok fazla hormon içeriyor

Aramsamsam evet eşimde ertes72 almış onu kullandım gece 8 saat emzirmedim gece uyandı kızım ama Allah’tan hemen geri yattı teşekkür ederim yorumunuz için 🥰

ddbbee_5 ertes72 emzirenler için en uygun hap ne kadar erken içersen o kadar iyi 8 saat emzirmiyorsun sadece o kadar sonra ilk sutunu sagip atiyorsun

Polyannacilik işte ilişkiden sonra duşa girip kızımı emzirdim sonra içtim 1 saat sürdü veya sürmedi işte erken içtim baya sabaha kadarda kızım kalktı ama bi şekilde uyuttum bidahada aman tövbe bu hataya düşmem🤭 benim için değil kızım için zor oluyor

ddbbee_5 aynen öyle en azından arlarında bi 3 4 snee olsun :) peş peşe cok zor olur 🤷🏼‍♀️