Ovulasyon testini adetiniz bittiği gün yapmaya başlıyorsunuz. İki çizgi de koyu çıktığı zaman yumurtlama olmuş demektir. Koyu çıktıktan sonra testi yapmayı bırakmıyorsunuz. Çizgi silikleşince bırakıyorsunuz. Bu da yumurta çatlamış demek. Benim bilgilerim bu kadar daha detaylı bilen de yazabilir.

Gardenya evet teşekkür ederim bu bilgi için ama hiç ovulasyon testi yapmamıştım unuttum ilişki oldu. İlişkiden sonra düzgün sonuç verir mi?

Mucize2 aldım alalı testi yapmamıştım unuttum ilişki oldu. İlişkiden sonra düzgün sonuç verir mi? Bunu öğrenmek istiyorum eğer düzgün sonuç vermezse Baya üzüleceğim

Kirazs58 Verir sıkıntı olmaz. Zaten yumurtlama görüldüğünde ilişkiye devam ederken test yapmaya devam ediliyor.

Marbled ahhh şuan öyle mutlu oldum ki anlatamam teşekkür ederim yorumun için beni mutlu ettin 🫶🏻🤍

Marbled yaptım bugün biri net çıktı biri çok hafif gözüktü ne anlama geliyor sizce

@"Kirazs58 resmini eklersen daha iyi söyleyebiliriz canım

ezgiA evet ilk defa aldım bugün başladım kullanmaya

@Kirazs58 testi yapmayı devam et . T çizgisi C kadar koyu olacak.İki çizgide koyu olunca yumurtlama olmuş oluyor.

Bir de herhün aynı saatte yapmaya özen göster . Yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını bırak. Öyle okumuştum ben de öyle yaptım

Kirazs58 yumurtlama olmamış canım daha 3 4 gün var gibi yumurtlamana devam et