Eşlerinizle iliskileriniz planlı mi oluyor? Yoksa plansız siz her istediğinizde esiniz kırıyor mu yorgunum çocuk geç yattı diye??? Bizimki genelde çocuktan sonra planlı ve bundan hoşlanmıyorum gece bile istiyorsam uyansın istiyorum ama hep bi bahane vardır. Sizde nasıl kızlar?
Planlı mi plansız mi
Papatya12355 çocuğum yok ama hep plansız olur bebek istediğimiz için yumurtlama zamanları planlı oluyor yarında yapcaz falan diye 😂 ama baya zor oluyor planlı yapmak o an insanın canı istemiyor 😂
Sadem istemekte ziyade bi tutkusu olmuyor gbı geliyor bana
Papatya12355 çocuk olmazsa plansız olunca emin olun planlı🤣
2minikmucize sonuçta uyuyor çocuk belli bir saatte
Papatya12355 Daha gunduzden planlarız aksam yapalım dıye anca oluyor ev müsait degıl kaynanamlarla yasıyoruz cocuklardan fırsat olmuyo
Papatya12355 çocuk uyuduktan sonra plansız oluyor genelde 😂 bu iş nasıl planlı olur bilmiyorum ki bir gün öncesinden yarın işimiz var falan mı 😂
Papatya12355 daha cok plani eşim yapar aksam atesli meyvemizi yiyelim gibisinden mesaj atar gun içinde 🤣 ama plansiz olmasi daha heyecan verici bence daha çok güzel oluyo 🥰
TombulHatun Aynen gunduz konusuyoruz aksam işimiz var dıye 😁
Matruskaa ya arada olurda hep öyle olmaz ya anlık gelişmeler daha keyifli ama sende durum farklı sen şuan planlı olmak zorundasın birazda 😂😂
TombulHatun Bızde hep planlı oldu ya 😁 Istedıgım odur aslında bır anda gelışsın hersey falanda yok yanı hep öleydı kendı evımızdede
Matruskaa yaa işte her yiğidin bir yoğurt yiyişi var 😂😂
TombulHatun yok o kadar de değil 😂 sadece çocuklar Bi uyusun ben sana ne yapıcağımı iyi biliyorum deriz😂😂 üfff hiç güzel değil 😂😂😂
Matruskaa ay o daha zor kaynanamla yaşasam heralde ayda bi senede 2 olurdu
Papatya12355 2 çocuk olup üzerine hamilelik olunca biraz planlı olur, ama plansızda olur, plansız öyle hoqqqşşş😂😂😂
Papatya12355 evet cok zor kadın 12 ye kadar oturuyor yanımızda gıtmıyor fırsat yaratmak cok zor
TombulHatun aynen öyle is görüşmesine gder gbı hıc heyecanı kalmiyor
Ask_hosmus bu hafta pazartesi çarşamba cuma işimiz var diye hafta başından plan yapar mışım 😂😂😂
Papatya12355 ya arada olur gündüzden mesaj filan atar mesela yada foto atar akşama kışkırtma yaparız. ama sürekli planlı olması heyecanlı olmaz
TombulHatun çocuğum saat 10 da uyur haftasonları öğlen iykusun da falan olur ama Koca da is yok
Matruskaa oda bi tuhafmış öylelerine açık açık söylerdim heralde o utansin
Papatya12355 Utanması ıcın ınsan olması lazım bızımkınde insancıl duygular yok
Papatya12355 onda iş yoksa sen adım at
Matruskaa senin şu kaynanana sinir oluyorum he işiniz olduğu gün bana kaynananın numarasını ver arayayım teyzeeee gençlerin işi var git yat da geç oldu işlerini görsünler diyeyim 😂😂😂
TombulHatun 😂😂😂 salı perşembe haftasonun suyu mu çıktı dermiş adam 😂😂
Ask_hosmus biz her gün yada günde 5265645 defa yapan tayfadan değiliz be biz yaşlandık 😂😂
TombulHatun 😭😭😭 uatnmıyor bıde sölüyor dıger eltımle oturmus önceden oda yapardı önce pnun suyunu ıstır öle bn işimi görürdğm nolcak yanı bnm oglum dıyor 😁 Anca o yatıcakta camasr makınesını falan acıyorum ses olsun dıye ahh bitmez çilem
Matruskaa tövbe arsız kız bu kadın 😂 ya bırak ne makine filan uğraşıyrsun o utanmıyorsa sen hiç utanma aslında bi kere eşin dese anne artık yat saat kaç oldu diye belki oğlundan utanır 😂
TombulHatun Kız utanmıyor gelıyo gıymıyo yatagından bıle kalkıo esımle basbasa kalıyoruz dıye gelıp muhalefet oluyor valla bosuna spıral taktırdım kadın dogal dogum kontrol yöntemı 😁
Matruskaa ahahahah kız sen anlattıkça afakanlar basıyor beni adres ver geleyim diyeyim teyze gel sen bu gece bizde kal bizim odada sabaha kadar otururz seninle yeter ki şu kadını bir rahat bırak 😂😂😂
TombulHatun Gıtmez aman o guderde evde ondan ayrı bısey yer ıcerım dıye gıtmıyor 😁 gıtse gelınce çöplere falan bakıyo
Papatya12355 bizde bazen planli bazen plansiz. Surekli planli olmasida iyi degil plansiz olmasida. Planli olunca o ani bekleme heyecanini vesaire yasiyoruz plansizda da ani gelisen durumun heyecanini yasiyoruz.
Matruskaa şaka yapıyorsun 😂
Papatya12355 yok benim çocukların uykusu düzensizlik var ona göre ayarlıyorum🤣
Matruskaa siz odanıza gidin onun gitmesini beklemeyin
TombulHatun Ömrümde şunun kadar kımse kıskanmadı benı yesen ıcsen kıskanır bısey alsan kıskanır yedıgım bı buskıvı kekı kıskanıyor kadın ya bana nıye almadn dıye
Matruskaa ay Allah sana peygamber sabrı versin gerçekten midem ağrıdı resmen ya benim başımda böylesi olsaydı diye. Allahhhh senin yarr ve yardımcın olsunn 😂