• Muhabbet
  • Dolaptan elbise kiraladınız mı

Elbisemi kiralık olarak ilana koymak istiyorum. Elbise geri gelir dimi? 😄 Dolap kiralama güvencesi vermiyor sanırım? Nasıl oluyor bilginiz var mı 🫠🙋‍♀️

Kiralama yapmadım hiç valla blmiyorum ki satın aldım ve sattım sadece ama guvence yok sanırım kıralıkta artık ona kalmıs gonderirse 🤣

Hemsireanneg ama mesajlarınız durar mahkemeye vereblrsnz gondermezse ozaman gnderir yani buyuk ıhtımal gonderirler ya

Kızlar bisey sorcam bu letgo olsun dolap olsun vs. böyle sitelerde mesela ben bi ürün sattım o ürünü kargoyla alıcıya yollarken kargo ücretini alıcı ödeyecek şeklindemi yollamalıyım🤔

Hemsireanneg Kiralatmak riskli.Geri gelmeyebilir geri gelse bile teslim ettiğiniz gibi saglam gelmeyebilir tamir edilemez büyüklükte zarar bile verilmiş olabilir sana geri yollandığında.Eniyi satmak bence uğraşma böyle şeylerle her defasında kiralandığında kafanda o sorular olacak stres altında olacaksın.Degermi canımya🤷‍♀️

Yasak_elma letgodan 2 satış yaptm ama gelip evden aldılar canım onun kargosu nasıl bilmiyorm. Dolapta da 2 satış yaptm ikisinide alıcı ödemeli seçmiştim zaten satış tutarına göre dolap senden komisyon da kesiyor kargo satıcı ödemeli dersen daha çabuk satılır muhtemelen

Yasak_elma letgoda sistem üzerinden teklif verdirip satış yaparsanız alıcı ödemeyi havuza gönderdikten sonra kargo kodu oluşuyor. Siz o kodla ürünü gidip kargoya veriyorsunuz. Kargo alıcıya ulaştıktan sonra da para havuzdan sizin hesabınıza geçiyor

bitterdelisi24 prenses abiyem var bin liraya aldım 1 kez giydim 500 yazsan bile gitmiyor en azından 200 yazıyım 2-3 kez kiralansa razıyım yani

Hemsireanneg Böyle çok riskli ama bir gelinlikçi abiye mağazası gibi yer ile komisyonlu anlaşabilirsiniz. Dükkanda kiralasın geliri paylaşın

Hemsireanneg vermiyor maalesef . Bende çok yapmak istedim ama bi türlü cesaret edemedim 😁 en sonunda abiye kiralama mağazası açıcam