Kızlar yaklaşık bir aydır kepek var saçımda ne yapsam önüne geçemedim hangi şampuanı önerirsiniz ne yapmalıyım?

Elseve kullan ben iki senedir aynı şampuanı kullanıyorum çok yararını gördüm ve sürekli değiştirme aynı şampuana alıştır saçını

Sone valla canım ben iki sene hatta daha fazladır kullanıyorum.Saçlarım çok sağlıklj hemen uzuyo çok uzun ve parlıyo gayet saglıklı ben şampuan kullanmak dışında bide bi maska var saç maskesi onuda üç banyoda bir yapıyorum uçlara sadece bide her banyodan sonra saç yağı var onu sürüp uçlarına öyle tarıyorum bu üç ürünü tek kullanıyorum bakım için çokk tavsiye ediyorum çok memnunum

Freedom saol canım şuanda nasıl gidercem ama kepeğe karşı şampuan aldım yine aynı yaa

Sone dedim ya canım valla şampuanım çok iyi bence bide maskesi var aynı marka saç maskesi onu üç banyoya bir sürüyorum uçlarına bise yine aynı markanın saç yağını banyodan sonra uçlarına azıcık sürüp öyle tarıyorum.Bide ben hiç düzleştirmem ve maşa yapmam özel bi gün yoksa ayda bir kullanırım saça zarar veriyo sürekli örgü yaparım böyle yani 🥰🥰

• Sone bunu yanıtladı.
      • Sone bunu beğendi.

Sone Elseve türkiyedeyken kullanıyordum Almanyada yaşıyorum artık burdaki ismi Elvital Loreal paris işte

• Sone bunu yanıtladı.
        • Sone bunu beğendi.