Kızlar benim bir ablam var benden 12 yaş büyük dün annemle babamı yemeğe çağırmış pek bişey yapamamış yemeğe olabilir evde ne varsa onu yapmıştır babamda pek yiyememiş sonra çay koyuyorum demiş babam da anneme demiş ki şimdi evde olsaydık çayı biskuviyle içerdik demiş annem de bakiyim belki bulurum demiş o ara ablam disardaymis üstüne gelmiş annem babam bisküvi istedi ona bakıyordum demiş ablam direk artık herşey çok pahalı eve bisküvi mı alabiliyoruz artık hiç bişey alamıyoruz eve falan demiş huy onda sürekli böyle yok yok diye ağlanıyor evi var arabası var iki kızı var her bayram kizlarina da baştan aşağı kıyafet alır kendine de alır sürekli gezerler benim de iki çocuğum var kiradayiz arabam yok bayramlarda çocuklara bişey alsak kendimize almayız ben bu kadar yok yok demiyorum diyemiyorum olmasa bile bir şekilde bulmaya çalışıyorum insanlar neden böyle ya sizin de etrafiniz da var mı böyle insanlar. Bende artık yok yok demek istiyorum nasıl becercem🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

dolapfaresi ya gerçekten olmayan insan yok diyemez utanır ablan biraz arsızlığından diline dolamış olsa da yok diyor benim büyük teyzem de öyle her sene bir köye bir yazlığa tatile gider kendine kıyafet diktirmeleri bitmez 2 oğlu var benden büyük ikiside çalışıyor eş emekli aynı zamanda çalışıyordu yeni işten ayrıldı bir kaç ay oldu ee ev var kirada da ev var araba var hala birşey oldu mu yok diye ağlar en yakın anneler günü toplanıp hediye alacaklar anneannemeen çok o ağlıyor çok pahalı birşey bakayın ortalık kötü alamam diye ben yoksa da yok diyemem yok diyememem yüzünden büyük zarardayım da işte 😂😂

dolapfaresi ay bide bunlar ne kirli çıkarlar biliyomusun ben çok denk geldim böylesine ya biraz keşke bizde olsak tırnak ucu kadar bişeyim olsa herkes bilir bide bizim sahip olduğumuz zerre kadar şey millete nasıl dert olur helebi kendi malının derdine düş beni napcan demi yani ya

Eskobar ay yemin ederim aynı giymiyorum gezmiyorum dişimden tirnagimdan artırıp bira para biriktirdim onla da mutfağa televizyon aldım en ucuzundan o bile göze battı ya 😔

dolapfaresi böyle böyle zengin oluyor bu insanlar teyzemde öyle eşide kendiside çalışıyor sürekli araba kiralarlar lüks markalar takılırlar gel gör ki kirada oturuyorlar ve hiç paraları yok parası olmayan insan nasıl araba kiralıyor ve adidastan 2 binlik mont alabiliyorlar aklım almıyor bişey diyince de sizin giydikleriniz ucuz mu sizin girdiğiniz mağazanın önünden geçmiyoruz diyorlar iyide ben param yok diye ağlamıyorum bak yine sinirlerim bozuldu 🙃 hem yokluk içinde lüks takılıyorlar hemde olanın malında da gözleri var allah ıslah etsin ne diyeyim

dramaqueencnm şu dünya da hiç bir zaman fani şeylere önem vermedim niye bizim evimiz yok niye arabamız yok demedim hiç bir zaman marka bir kıyafetim veya takıntım olmadı ben hep ailemin sağlığı yerinde olsun huzurlu mutlu olalım yeter dedim burda kaybediyorum galiba her zaman daha fazlasını istemek gerek heralde🤦🏻‍♀️

dolapfaresi boğazından kısar böyle üstüne basına gezmeye harcar. Anne babamızda olsa misafir sonuçta eve gelen. Madem çağırıyorsun iyi kötü bi bisküvi al yani. Yok olan öyle harcamada yapamaz

dolapfaresi evı arabası olan zengın mı oluyor ya benımde evım var ama yerı geldığın de yok dıyorum. Çünkü ben çocuk bakıp büyütüyorum kendımden kısıp onun bezını mamasını alıyorum . Ve evımde yerı geldığın de çoğu şey eksık kalıyor. Demek değıl kı kızlarını bayram da gıydırıyor dıye evınde bıskuvı veya sebze meyve dolu olacak.

dolapfaresi Demin bende disardaydım ve bir iki amca aralarında konuşurlarken yanlarından gecerken para yok alamıyoruz gibisinden konuşuyorlardı.Bende kendi kendime şu para kimsede yok nerede bu para?kimde? çok merak ediyorum artık gercekten dedim🤭Artık insanlar var olsada yok diyor zamları bahane edip.Gercekten kimde var para kimdr yok bilemiyoruz🤷‍♀️Olupta yok diyrnde nankörün önde gidenidir.Ablanda madem cimri neden misafir cağıriyor evine insanlarda geldiğine geleceğine pisman olur.Gelen misafir ablan yerine mahçup durumuna düşer düşmüşde zaten.Boşver sen yokta yok diyenleriAllahımıza şükurler olsun açmı açıktamı biraktı.Dünyada nice yoksul ülkeler var minnacik bebekler aclıktan susuzluktan ölüyor.Onalr varken biz yok diyemeyiz allahın gücune gider olanıda alır elimizden.

alonedark evi arabası olan zengin değil belki ama hayatta 2-0 önde demektir ben sebze meyve yazdığımı hatırlamıyorum herşeye para bulup da bir bisküviyi alamıyor olması ve bunu dile getirmesi beni irite ediyor. Benim de bezli çocuğum var ben de yeri geliyor hiç parasız kalıyorum ama bunu kimseye arsızca param yok alamıyorum vs diye ağlamıyorum. Ayrica sürekli gezip alışveriş yapıp da para yok demek de inandırıcı gelmiyor ben buna kızıyorum kimsenin parası elbette ki kimseyi ilgilendirmez ama yapmayın yani varken de yok demeyin.

Emommom boğazından kıstığı falan yok aslında onun amacı babamın biraz borcu var ondan para istemesin hatta varsa ona versin çünkü babam hiç kıyamaz ona

dolapfaresi yemek fazla bışey yapmamış dıye sebze meyve yazdım kımsenın evdekı hesabını bılemezsın . Ayrıca varken yok dıyorum demedım çocuğumun masraflarını düşündüğüm ıçın yerı geldığınde yok derım dedım. Herkes bır değıl . Ayrıca evı olan nasıl 2-0 önde hemde şu zamanda taş duvar yıyecek değılız ya. Herşey bu kadar pahalıyken ınsanların kendısını düşünmesını normal buluyorum. Onun dışında eve anne babasınıda mısafır etmış olsa ne yaptıysa onu yemelerı lazım. Inanıyorum bırının evınde tavuk pirzola varken anne ve babasına zaten makarna çorba yapmaz mısal verıyorum bu arada.

dolapfaresi yok diyen insandan korkacaksın ayyy benim anne babam evime gelecek ve canları bişey isteyecek ben yok diyecem ne olursa olsun bulur veririm anne babamızın kıymetini bilelim lütfen

alonedark arkadaşa katılıyorum benimde evim arabam var ve 2-0 önde oluyoruz gerçekten ev kirası vs vermiyoruz sonuçta olmayan insanlar ev kirasıda veriyor sizin yaptığınız masraflara ek olarak ayrıca misafir çağırıyorsa bi zahmet bişeyler hazırlayıversin siz evde ekmek arası takılırken evde ki misafire de ekmek arası vermezsiniz herhalde kesinlikle yanlış buluyorum

dolapfaresi ben evimi yatırım olarak görüyorum ileride çocuklarımız rahat etsin diye uğraşıyoruz zaten hepimiz dünya malı dünyada kalıyor ne de olsa

dolapfaresi arkada duran yığın malları kimseye batmaz sürekli bi mız mız anlamıyorum bazı insanları saman altından su yürütüyolar cidden insan utanır bi nevi yalan söylüyor

alonedark orda zaten bende demişim ki evinde ne varsa onu yapmıştır olabilir diye bir cümlem var benim rahatsız olduğum kısım bisküvi alamıyoruz çok pahalı demesi bir paket bisküvi kaç para olabilir ki evinde olmaya bilir o anda baba şuan yok diye bilir alamıyoruz çok pahalı denmemeli ben direk senin için yazmadım genel konuştum. Ev mevzusuna da gelirsek ben kiradayim 2500 TL kira veriyorum evi olan kira masrafından kurtuluyor kiraya vereceği parayı başka şeylere verebilir o anlamda