• Muhabbet
  • Merhaba hamile kalmak istiyorum

PelinaylaykAcar merhaba canim bende isdiyorum ben bu ayki dogurganlik ve en onemlisi yumurtlama gunune deng getirdim umarim tutar adetin duzenlimi

Merhaba adetin düzenli mi?
adet olmadan 14 gün öncesi oluyor yumurtlama günün.

PelinaylaykAcar merhaba söyle de yapabilirsiniz doğurganlık dönemlerinde akıntı sıklaşır beyazlaşır akıntının coğaldığı zamanlarda ve adetten sonra ki 12 14 günlerde ilişkiye gir bunu adet oldugun günden saymaya başlayacaksın inşalalh gönlüne göre verir allah 🙏🏻

PelinaylaykAcar adet oldugun gunden hesapla ve her 7-9-11-13-15-17-19 günlerde iliskiye girin ayaqklarinin altina yastik koyup 1saat ayaga kalkmayin ve hemende dus almayin ben boyle yaparak ilk ay hamile kaldim darisi basiniza inşəAllah❤️

Sedaaydn

Rasev

Ovülasyon reglden sonra sayılarak bulunmaz. Ovülasyon zaten yumurtlamaktır. Eğer rahim kanalında döllenmezse 14 gün sonra aşağı iner ve regl olursun.

cansus
        Tabi 28 gün ise regl döngün o zaman reglden 14 gün sonra rreglden 14 gün önce diyebiliriz.
        Ama ben 30 günde bir oluyorum o zaman benim reglden 16 gün sonra yumurtalamam oluyor.

Hepsinize çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤️❤️

Bende hamile kalmak isdiyorum yumurtlama donemime denk getiremiyorum

23 gün sonra

PelinaylaykAcar benden sana tek tavsiye eşinde istekliyse eğer hergün ilişkiye gir sakın ara verme ve eşin içine boşalınca ayaklarını yatak başlığına diko şekilde beş dakika kadar bekle