Heysexylady Sevdalugunhicsarmadi Ya senin beynin kücük mü anlamak mı istemiyorsun sen kocan ile sok çıkar muhabbeti ile seks yapıyorsan zevk alamıyorsan bu bizim suçumumux mu ?
Heysexylady Sevdalugunhicsarmadi Benim evladımı da senin gibi cahillerin cocuguyla karşılaştırmasın kız söylesene görücü usulü mü evlendin o yüzden mi bu kadar mutsuz ve saldırgansın ? Öpüşmek ayıpbir şey değil sana ayıp diye öğretenleri bilemem. Sekste ayıp madem öyle niye kocanla alt altta üst üste çocuk yaptın ya da aa pardon karanlıkta kocan sadece seni düzüp sen öylece durdun mu ?
Sevdalugunhicsarmadi Heysexylady sanane benim cinsel hayatımdan terbiyesiz ne çok merak ettin ben başkasi görse de umrunda olmaz lafına istinaden söyluyorim cinsellik yaşanmasına karşı değilim ama herkesin göreceği yerde yapmak ahlaksızlık edepsizlik daha bı çok şey
ddbbee_5 Heysexylady yaaa utandım amaaa 🤭🤭🤭 hiç denemedik valla yapamadığım için nimet ya bide ondan çarpılmayak 😂😂😂😂
Polyannacilik @Heysexylady @Sevdalugunhicsarmadi Tartışma halini bırakalım lütfen postumuz kilitlenmesin 🌸 sizde sebepsiz yere askı almayın
Heysexylady Polyannacilik Lütfen sacma sapan şekilde yapmış olduğu Yorumları siler misiniz? Ben görmek okumak istemiyorum. Saygı duymuyorsa da girmesin çok zor değil 🙄
Heysexylady Sevdalugunhicsarmadi SeviyesiLeşme hoşuna gitmiyorsa girme bu postlara seni zorla sokmuyorlar buralara. Hoşlanmıyor olabilirsin ama bile isteye girip laf hak edince de saldırma.
Liliya Heysexylady marketin bahçesinde seks yapmişlığımız var gunduz😂 arabada tabi😂 birde ormanda dağa kalknışdık orda😂
MariaPuder Heysexylady kiz kafayi egip baksa gorebilcegi yerse ya bakarsa nolcak 😱😱😱 yoksa yaparim kimse gormicekse nolcak. Hem orman manzarasi, acik hava oh mis doya doya yaparim ama gorceklerse nau nau yani 😅😅
ragna_ Üstü açık olan hiç bi yerde yapamam ya hahahah farklı ülke olması lazım 🤣🤣 burda ki haberlerden sonra falan tırsıyorum 🤣