dolapfaresi Heysexylady buna benzer evlenmeden önce bizim bir fantazimiz vardı bu kocaman seyahat gemileri varya onların balkonlu odaları var o odanin balkonunda hayal ediyorduk ama yapamadık tabi 😂🤣
Heysexylady Akrep Uzun bir tatilimiz olacak fakat farklı yerlerde diğer geçeceğimiz yerdeki otel De farkı ödemeye razıyım dünyaya 1 kerecik gelmişim jakuzide keyif yapmadan mı döneyim evime dimi ama 😂
Heysexylady Akrep Hahah yani yılda en kötü 1 haftacığımız var 😂Aklıma şey geldi kudurmayacak mıyız niloya hesabı🤪
ddbbee_5 Sevdalugunhicsarmadi ay sen bi muhalefet olma postalara ya nerde bu içerikte post varsa sen ordasın karışma kardeşim kimsenin postuna sinir ediyosun insanları
Seksi_hatun Bence. Anı yaşa. Madem kimse görmüyor ormanlık yere bakıyor iki de mum yak. Ben olsam atlarım kocamij boynuna 😅🤭 yapmadım da değil hani. Sahilde hamamda. Eski evimin çatısı ormana doğruydu evimin çatısında. 🤭🤭. Bende az değilmişim hani ya😅
Heysexylady Seksi_hatun haha canım ne alaka anı yaşayıp mutlu oluyoruz nolacak yalnız hamamda yapamazdım herhalde😂😂
Kahve00 Heysexylady bence olabilir gece karranliita ne olacak kk..benim eşimden de böyle öneri gelse keşke.
herseybos Heysexylady eşimin ayık kafayla isteyeceği bişi değil ama tatildeyiz alkol falan derken olabilir 🤪
Heysexylady herseybos Ya evet alkollüyken de güzel olur ben şimdi malumunuz 2. Gebeliğim icemiyorum ama gebe olmasaydım kesinlikle o kafayla da denerdim😂
ddbbee_5 Sevdalugunhicsarmadi senin bu acizliğin battı oldumu milletin sorularına insan gibi cevap vericeksen ver sinir etme insanı heryerde yok iğrenç yok ıyyy yok bilmem ne boş insan seni