Monarossa06 Yumuşatıcım bitmiş yumoş mavi kullanıyordum onun kadar kalıcı olan yumuşatıcı önerileriniz var mı farklı bi tane almak istiyorum bu sefer
Popy_ Monarossa06 ben markette yumoşun hem mavi hemde pembe şişe de olan kokularına baktım ikisinide beğenmedim ama herkes aşırı över yumoşun kırışıklık karşıtı beyaz şişe en beğendiğim oldu çok güzeldi kokusu gidersen markete bide onun kokusuna bak bence
Amannebileyim Monarossa06 Abc markanın pembe kutulu olanı var güllüydü sanırım gül kokusunu hiç sevmem o yüzden biraz tereddütle kalmıştım ama kalıcılığı kokusu muhteşem gül gibi değil daha farklı kokuyor yumoşun vanilyalısı da çok güzel kokuyor
Peki Monarossa06 bingo sensitive kullanıyorum çok güzel kokusu ve çok kalıcı tavsiye ederim Yumoşun hanımeli kokulusu da güzel
Heysexylady Monarossa06 mavi yumoş kullanıyorsanız eğer onun dışında birini begenmeniz cok zor bende cok denedim ama onun gibi kalıcı olana daha denk gelmedim hic
Sept Monarossa06 ben yıllardır bingo manolya bahçesi kullanıyorum. Aşığım kokusuna. Bi kere bulamayıp yine bingonun bi şeyini almıştım pembeli. O da çok güzeldi. Onun dışında değiştirmedim hiç.