Dmlafrkn Kizlsr oglum ,19 aylik 2 aydir bu sekilde yapma etme anlamiyor kizmaktan anlamiyor ki kizinca ben üzülüyorum😭 Özellikle cocuklara yapiyor bunu yanina yaklasinca ys kulagini crkiyor ya yuzune daliyor ne yapacagim lutfen akil verin😓
Polyannacilik Dmlafrkn 2 yaş sendromu malesef çok çok normal bu davranışları sergilemesi , düzgünce sabırla doğruyu anlatacaz başka çaresi yok sanırım dikkatini çekecek başka şeyler bulacaz yada
Aynnkrdsm Dmlafrkn Aynisi bende var. 2 yasindaki kizim ne laftan anliyor ne sozden. Cocuksuzken kinadigim avm de yere yatan cocuklar gibi sokakta yeri yaliyor falan 😂 Bana tokat atiyordu. Doktoru dogdugundan beri gittimiz bir doktor. Söyle soyledi size vurdugunda sizde ona onun yaptii gibi vurun (canini vok acitmadan) canin acidi mi diye sorun. Muhtelemen evet diyecek. Sende bana vurdugunda benim canim aciyor. Lutfen bir daha bana boyle davranma. Bende sana ayinisini yaparim. Boyle soyledi denedim simdi vurmuyor. Kafama bebekle vurmustu aldim bebegi bende ona vurdum hafif sekilde hic beklemiyodu. Dudaklari bukuldu gozleri doldu hic ciddiyetimi kaybetmeden bu konusmayi yaptim. Simdi boyle vurmaya meyilli oldugunda sakin bak bir kere bana vurmustun bende sana vurmustum ikimizinde canin yanmisti hatirliyomusun diyorum. Evet anne uff oldu yok vurmiycqm bir daha ben diyo. Ahgsgdhdhhaha Doktor bikmadan usanmadan her dakika konuşacaksın dedi bazen dermanim kalmiyor ama ilerleme kaydettik.
2minikmucize Dmlafrkn benim oğlumda 16 aylık saç çekme ısırma cimcik ne dersen var boşuna kızma anlamaz Allahtan bizimki evdekilere yapıyor
Meral22 23 aylık şuan ve abisinin saçını yoluyor Kafa atıyor kulağını çekiyor vuruyor banada aynısını yapıyor cildirmamak elde değil Co yoruldum artık sinirden ağlıyorum bende 😥🤦😪