• Sağlık
  • Sma değil Muhammed Alparslan Kazanacak!

Arkadaşlar merhaba hepinize ☺️
Sizleri sma tip1 hastası Muhammed Alparslan Pirinçci bebeğimiz için rahatsız ettim. Kendisi tanısı 2. Ayda konuşmuş maalesef kampanyası geç başlamış bir bebeğimiz..
SMA bir kas hastalığı her geçen gün Alparslan’ın kasları eriyor ve solunum yapmakta zorlanıyor maalesef cihaz desteği almak zorunda aspire dediğimiz yöntemle devamlı olarak onun nefes almasını sesini çıkarmasını zorlaştıran balgam gibi sekresyonlar alınıyor aksi halde onu kaybedebiliriz. Kasları günden güne eridiği için gittikçe hareketsizleşiyor..
Sizden ricam Alparslan’ın o güzel umut dolu gözlerinin kapanmasına izin vermeyin. Alınması gereken ilaçın tutarı o kadar fazla ki siz olmadan yapamayız
Ben ne yapabilirim demeyin oğlumuzun gönüllü ablası olabilir, sosyal medya da sesini duyurmasına yardımcı olabilir ve 5-10₺ bile olsa bağış yapabilirsiniz..
Hepimizin evladı var lütfen bu yavruyu görmezden gelmeyin bizim desteğimizle hayata tutunsun..
Detaylı bilgi ve bağış için
Bağış yapan canlar lütfen bize dekontları ulaştırın . Duyarlı olan herkese teşekkür ederiz.
İnstagram:
alparslanyasasin
Eda.kaba.ugur
sosyal medya kullanmayıp bağış yapmak isteyenler için:
🚑 50 TL | 5€ | 50Kr
🇹🇷❗️VALİLİK ONAYLI ❗️TR110006701000000040093104(TL)
ALICI:MUHAMMED ALPARSLAN PİRİNÇÇİ
Yurt Dışı:
🇪🇺NL03 BUNQ 2070 4729 65
Alıcı:Stiching SMA Kids
Açıklama: SPENDE MUHAMMED ALPARSLAN

Edo herkesin elinden geleni yapması dılegıyle :( cok zor.. ben vıdeolarını izlemeye bile dayanamıyorum :(

• Edo bunu yanıtladı.
    • Edo bunu beğendi.

Edo amin amin bizde derdimiz var demeyelim :( insanlar nelerle uğraşıyo :(

• Edo bunu beğendi.