Dolunayy TombulHatun Hey Allahım .. ya bunlar cidden kafayı sıyırmış ,insan para uğruna kendini şu duruma getirir mi. Canlı yayın falan diyorsun birde bunlar burda başlayıp ,sonra sokakta yapmaya cesaret bulan insanlar . Valla hiç hayır değil sonumuz.
sessizol TombulHatun bunlar bu videoyu neden cekmiş nereye atmıs nasıl yayılmış. Gercekten ilişkiyemi giriyorlar orda 😂😂giriyorlarsa videosu neden var neden bu kadr yayıldı.. yayıldığı vakti biliyorum da
TombulHatun sessizol ya bu sanırım video değil canlı yayında yaptılar insanlar yoruma bugün arefe filan yazmış kızda yayında yorumları okuyunca aaa bugün arefeymiş diyor 😂😂 baya da oldu bu yayılalı yani 😂😂
Nur29 TombulHatun kız ben bu videodan ne çektim benim kocam adı hakan okulda beraber okuduk sürekli gelip eglenirlerde hakan yavaş cigerimi soktun diye 🥴 en son bende söktürmeyin ciğerlerinizi ozmn diyordum kaliyorlardi
TombulHatun Nur29 ya güldüm kusura bakma kötü olmuş 😂 ben olsam onu diyene dönüp biraz daha konuşursan ciğerinle kalmayıp gırtlağından çıkacak der birde üstüne yolardım 😂😂
TombulHatun Dolunayy bunlar için canlı yayında yapmakla sokakta yapmak arasnda fark yok biz arabada kocamız yanaktan öpse çekiniriz biri görür diye Allah sonumuzu hayır etsin
kubi0 Prenses0101 Ahahahah yani herkesin cinsellikten aldığı zevk farklıdır gayet de normal abartılmadığı sürece yani burada bu soruyu sorman yanlış geldi bana😂