Merhaba Arkadaslar. Ben 2 gun once erkek arkadasimla sex yasadim ve bakireliyimi kaybetdim. Ama 2 gundur ard arda kan geliyor. Toulete gidip bakdigimda her defa bir leke goruyorum kan ve ya kan karisik sidik. Bu normalmi? Bu gun de sabah baktim yine gelmisdi. Ne zaman iyilesir??

Saraton bendede kan geliyordu hatta sabahta vardı ama öyle regl gibi degıl ara ara küçük damlalar korkma geçer sonuçta ilk defa olmus ve bakireliğin bozulmuş normal

Asafmoms ya bunu bi yorumda görmüştüm Facebook’ta yaşlı amcanın biri yazmış aklıma geldi 🤣

Saraton Bi süre devam eder normal 🤣🤣 iyileşmez bacım giden gitmiş

Saraton keske bekleseydinz ama olmus okadar zorlamis olablrsnz bende gerdek gecemden sonra bakirelik kanindan sonraki gun kanamam oldu sebebide ilk kez oldgu için hassasiyeyten kilcal damarlar zarar görüyormuş

Saraton çoğu kadında oluyor biraz bekle cok devam ederse doktora görün bisey yoktur ama sen yinede git fayda var bence birde korunma yöntemlerini yeteri kadar biliyor musun yardımcı olabiliriz araştıradabilirsin kac yasındasın bilmiyorum ama istenmeyen bisey olmaması için hatırlatmak istedim cünkü ne yaşadığını bilmiyorum yanlış anlama