Sekerpare Bende diyorum benim herif neden koca yatak dururken banyoda şey etmek istiyor meger adamın burcundan gelen bişeymiş😂😂Eşim kova ben koçum.Bende doğru tarif edilmişim ben hiç aceleciliği sevmiyorum sekste oksamayı oksanmayı çok seviyorum😍💣Ama eşim tam tersi bence hemen oldu bittiye getiriyor pat diye mevzuya giriyor🤨🤨

Yasak_elma ahahhaha 🤣🤣 kız bizde dedik duşta yapalım havalandırmadan çok ses gidiyo rezil oluruz diye yapmıyoruz 🤣 o yüzden duşta yapmanın tadını bilmiyor ve meraaaak ediyotum 🤣🤣🤣🤣

Nur29 olamazlar imkan yok 😅evlenirken bu burç olayına dikkat edeydik iyiydi😅🤣

Wom35 bizimde havalandırma var biz oara duşun suyunu açıyoruz birazda sessiz oluyoruz tabi yoksa bizde rezil oluruz aman aman 🙊Apartmanda adımız azgın çifte çıkar yoksa alim allah🤭🤭

Sekerpare Terazi için bulunduğu atmosfer çok önemlidir. Kenetlenmek ve güzel bir öpüşme onu harekete geçirir. Özellikler yumuşak dokunuşlardan çok hoşlanır ve bu onu harekete geçirir. Çünkü sadece bu yalnız dokunuşlarla konsantre olur ve sonra da gerçek anlamda kendisini seven kişiye aynı şekilde karşılık verir. 👌🏻🙌🏻🤝🤌🏻

Teraziler beğenin de sayımızı bilelim 🥳

Sekerpare Evet aynen oyle yapıyoruz👌Canımız fantazi istediğinde eşime uyuyoruz ama klasik yatak oadası iliskisi istedigimizde benim istediğim olmuş oluyor😉

Peride, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Sekerpare kovayım fantezi manyağıyım, duşta çok yaptık, arabada ve bi otelin jakuzisinde.Suda yapmak çok başka benim için gerçekten de.Bir gün de denizde istiyorum ve havuzda ama bakalım ne zaman😁 Eşim balık ama burdaki yazıya uymuyor,çok sert seviyoruz ve hayal gücümüz geniş.