zeynep266 Kızlar selam ben eşimle çok severek evlendim haddinden çok halada seviyorum ama ilgisizlesti evlenince artık taniyamiyorum ve sürekli telefonu sakliyo birkaç gündür artık iyice artırdı ilgi muhabbet sıfır akşam geliyo yemek yiyo yattığı yerden telefonla oynuyo bunu bir senedir yapiyo hiç halimi hatrimi sormak yok bebeğe bak iki dk sofrayi topliyim diyorum bakıyorum çocuğu yatırmış mizikliyo bebek kendi telefonla oynuyo bebeğin uyutuyorum uyumak yerine balkonda oturalım diyorum yine telefonla oynuyo hatır için 5 dk gelirsin dedim en sonunda iki dk oturdu kalktı gitti hep böyle şeyler evlendigimden beri bir tane bayramın güzel geçmedi arkadaşlar pikniğe çağırırlar gitmez kendi kahvese oturur ben evde olurum kendi akrabalarina bayramlaşmaya bile gelmez ben giderim tek başıma hep yalnizim artık insanlar bizi cagirmiyor gercekren düğünlere bile kendinveya arkadaşıyla gider çok uzun oldu ama artık çok yıprandım ve içimi yiyen şüphelerim var kimseyese anlatamıyorum
Yuzu zeynep266 canım merhaba benim kızımda senin durumundaydi aynı anlatıgın gıbıydı ve kızım gece yakaladı eşini baska kadınlarla sohpet ediyormuş kadin buna acik fotoğraflar atmiş oda atmiş damat mustesesı kızım bosandı cunku ılgı bitmiş saygı yok evden haberi yok hersey bitmiş onun umrunda degıldı ne eşi nede çocukları ne varsa telefonda elinden düşmez sifre koyar telefonu saklar işte foyası cıkınca anldı ama kıxım boşadı onu
Angellove2010 zeynep266 geçmişine bak canım etkinliğine gir whatsapp takibe al hiç olmazsa içindeki şüphe gider ama sana birsey söyleyim erkeklerin çoğunluğu böyle benim eşimde tv hastası gezmeyi arkadaş ortamını sevmiyor 12 yıl oldu evliyiz benimde gönlüm öldü herşeyden şimdi bende eve kapanmışım hiç bir yere gitmek istemiyorum yani aslında çok şüphe duyacağın birşeyde yoktur yine de güvende olmaz dediklerimi bi yap bakalım bir incele telefonunu
Rouge zeynep266 evlenince neden hersey degişiyor ,çünkü bazı erkekler kadınlarda olabilir belasını istiyor canım .demiyor ben evlenmişim rahat oturayım ailemize odaklı olalım demiyolar. tabiki evlilik yerini sorumluluga bıraktığında ben kadın olucam sende koca ben evde sen işte gibisinden oldumu degişiyor. evlilik iki sevgilinin aynı eve tasınması ama ikiside insan ve hayat birleştiriyor bu kadar. o büyüyü yok işte evlendik hayat evden ve kadınlıktan ibaret falan degil o zaman degişir hersey zart zurt gibi cok ornek var ama bir insana rahat batıyorsa gül gibi karısı varsa hayattan eşiyle zevk almayı bilmiyor ve gozu dısardaysa bu bambaska bir konu insallah insallah insaallahh değerini bilir seni de herkesi yanıltır ve sana hata yapmaz böyle hepimizi utandırsın sabah bir uyansın tam eş gibi eş yalansız hatasız 🌸
bitterdelisi24 zeynep266 dicek birsey bulamadım böyleleri evlenmesin ya gercekten evlılık sorumluluğunu kaldıramayan ınsanlar evlenmesin 🤦🏽♀️
Srgzkdn Bu erkeklere ne oluyor böyle ya azıcık sevgi ilgi gösterince böyle şımarıp itiyorlar herşeyi, halbuki var ya bir ayrılmaya kalksan, kötü davransan ağlayıp durur peşinden
zeynep266 Yuzu abla valla bakiyom biseyde yok görünürde zaten olsa saklamasını bilir biliyo benim bakcagimi
hepbahar123 Vaa artik elde etrim rahatlıği mi oluyo bilmiyorum ama evlenince çoğu erkek boşluyor kadını çok rahat davranmaya başlıyor ilgi alaka sıfir
zeynep266 hepbahar123 evet ya aynen öyle nasıl olsa evdeyim çocuğa bakiyom yemeğini yapıyom oh ne ala hizmetçiyiz sanki eşi değiliz
zeynep266 bitterdelisi24 evet ya gerçekten o kadar şey düşünürdük gece gezeriz kimse karışamaz istediğimiz yere gideriz her hafta bı yerlere otururuz yok ya varsa yoksa kendi keyfi
Cansu37 Aynı benm kocam valla 🥺🥺 arife gunu bıle işe gitti ne bayram alısverisi ne bisey bunaldım artık
bitterdelisi24 zeynep266 keyıf dedıgınde telefon .. ne halt yedıgı belli degıl 🤦🏽♀️ Gerçekten keske ilerisi için 5 saniyeyi görme şansımız olsaydı sanırım 100 kadından 90 nı aynı kısıyle evlenmezdi
zeynep266 Yuzu ya ne güzel karın var yuvan var şükret senin kizin nasıl oldu abla çocuğu var mıydı iyi yapmış aldatan kocayi koycan kapının önüne