Sedaa eserekli_kiz1 hamileyken ve emzirme döneminde eşim asla göğsüme dokunmazdi, ama 3 sene sonunda sanki ilk kez dokunuyormuş gibi mutluydu adam 😂 (not: kızımı memeden keseli 2 ay olacak ve kocam daha yeni dokunmaya başladi 🤣🤣)
reglolankedi Emzirme döneminde sütyeni çıkarınca yüzüne fışş diye süt fışkırıyo istemeden neyse ki bitti 😁😁
Elizabeth_16 eserekli_kiz1 tamamen bitti 8 ayda sadece iki defa oldu esime artık koca gözüyle değil madi bir şey sağlayan biri olarak görüyorum, sagolsun en son beni bu psikolojiye soktu
Elizabeth_16 eserekli_kiz1 bir bilsem adama doğumdan sonra birseyler oldu istemiyor muş yapamiyirmus sebebinide bilmiyormuş artik yildim sormuyorum umursamıyorum
Anonimhatun eserekli_kiz1 valla doğumdan önce çok canım acırdı özellikle köpek pozisyonunda ve eşim geç boşalıyor beni çok yoruyordu ve istemiyordum açıkçası şimdi doğumdan sonrada sıfır acı ve hiç bitmesin kafasındayım 1 saate yakın sürsün gene de bitmesin diyorum 🤭😂
Rengarenk Nedesem şu an cikarttirdigim için sorunum kalmadı çok şükür. Ama kanamalarım on günü buluyordu. Sonra lekeyle devam ediyordu