- Haftadayım doktorum kan sulandırıcı iğne verdi 20 gün kullanacağım. Kanım yoğun olduğu için bebeğin karın bölgesi bir hafta geriden geliyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Bir de 2 gündür kullanıyorum kolum morardı bunun çözümü var mı?
Hamilelikte kan sulandırıcı iğne
Pullubiber bunun için hapy momda başlık ac. Orda çok fazla kullanan var. Bebeğinin gelişimi geriden gelen anne de çok fazla. Hepsi yardımcı olur
Pullubiber kan pıhtılaşması için 9 ay kullandım morluklar yeşillikler oluyor canım kısa bir sürede geçiyor
Papatya13 bu iğneler işe yaradı mı peki ? Birde kaçıncı haftaya kadar kullandın
Pullubiber ben bütün hamileliğim boyunca kullandım bir süre sonra morluklar geçiyor. İğneyi dik açıyla vurmaya çalış
Gokkusagim Doğuma ne kadar kala bıraktın ? Ben iğneden korkuyorum zaten kendim yapamıyorum eşim yapıyor hep ilk 3 tanesinde morardı da artık pek morarmıyor
Pullubiber doğumdan bir gün önce vurmadım sadece ve sonrasında 40 gün daha vurdum
Pullubiber morluk yeşillik normal hatta olmaması daha sıkıntı diye biliyorum yaşadığım zamanlarda sormuştum. 7. Aydan doğumdan bir gün öncesine kadar kullandım sezaryen olma ihtimalinden dolayı kan durmayabilirmiş sıkıntı olurmuş diye benimde karın bölgesi 10 gün gerideydi şükür iğnelerle beraber çok büyük bi sıkıntı yaşamadık dikkatli düzenli kullan aman, hayırla al kucağına inşaallah bebeğini 🙏🏼🧿
Pullubiber ben gebeligimin son iki haftası kullandım gelişim geriliği belirtisi vardı kol çok agrıyo ya bacagindan vursan daha az canın acır
Popy_ bacağın iç tarafına mı vuruluyor doktor kasa vurma sakın dedi
Ferideperide hep 10 gün geride mi gitti peki kan sulandırıcıyla aradaki fark kapanmadı mı? Birde kaç kilo doğdu doktor zayıf doğabilir böyle giderse dedi
Pullubiber yaradı tabi 2 düşüğüm vardı kızımı kucağıma aldım şükür doğumdan 10 gün sonrada daha kullandım canım
Pullubiber yok canım bana kalp damar cerrahisi uzmanı nasıl yapacağımı göstermişti ben yapamadım gerçi hep eşim yaptı iğneyi bacağının yan tarafı karışma dipten dizkapağina kadar olan bölüm 3 karış oldu diyelim tam orta nokta olacak iki parmağınla eti tutup kaldır hafif oraya yap iğneyi boşalttıktan sonra çıkart ve üstüne sadece bastır ama sakın ovalama ben doğumdan sonra 3 ay daha olmak zorunda kaldım bacağımda morarma ve kitle olmuştu 😐inşAllah anlamışsındır nereye nasıl yapacağını
Popy_ Doğumdan sonra niye kullandırıyorlar ki ya ☹️ Bacakla kasık arasına yapılıyor. Elini koyuyorsun orta parmağın geldiği yere yapıyorsun doğru mu?
- Düzenlendi
Pullubiber yok yok bacağın dış tarafı yani sağ bacağınsa bacağın yan tarafı yada sol tarafı ise gene dıştan yan tarafı tam anlatamadiysam netten araştır canım benim varislerim var pıhtılaşma olduğu için 3 ay iğne kullandım senin öyle bi sıkıntın yoksa vermez doktor
Popy_ anladım canım sağol
Pullubiber iki hafta göbekten yapmıştım ben de . Koronadan dolayıydı ama. Maalesef morarıyor
Cicekliperde göbekten yaptığınızda kaçıncı haftadaydınız. Ben şuan 30 dayım göbekten yapmaya korkuyorum
Pullubiber 24 idi ama benim karnım büyüktü. Doktora endişemi anlattığımda güldü. Bebeğe gitmez falan dedi. Zaten iğnenin ucu kucuk ya. Kuzenim son iki hafta kalana kadar göbeğinden yaptı.
Pullubiber aradaki 10 gün fark önemli bi fark değildi 3 haftayı aşsa sıkıntı demişti doktorum 2775 doğdu evet çok zayıftı yavrum ama çok çabuk toparlıyorlar doğar doğmaz.